Η εκπομπή της «#hashtag» θα ασχολείται με την ανάλυση λέξεων
Η Ελεονώρα Μελέτη παίζει… με τις λέξεις
Life
04/09/2014 | 18:13

Το πρωί της Πέμπτης ο τηλεοπτικός σταθμός «Ε» καλωσόρισε και επίσημα πια την Ελεονώρα Μελέτη στην οικογένειά του.

Η νέα εκπομπή της παρουσιάστριας θα έχει τίτλο «#hashtag». Η Ελεονώρα Μελέτη αλλάζει ύφος και αφήνει πίσω της την καλλιτεχνική επικαιρότητα αφού η νέα της εκπομπή έχει να κάνει με την… έρευνα.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού:

«Έψιλον» όπως… Ελεονώρα!

Από σήμερα 4 Σεπτεμβρίου 2014, το #Etv υποδέχεται στην τηλεοπτική του «οικογένεια» την #Ελεονώρα #Μελέτη. Η επιτυχημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, με την αμεσότητα, το δυναμισμό και την αυθεντική της προσωπικότητα, κάνει την ανατροπή! Αφήνει πίσω της τα τηλεοπτικά τετριμμένα κι επιστρέφει στην έρευνα, με μια πρωτότυπη δημοσιογραφική εκπομπή με μια εκπομπή που θα αγαπηθεί αλλά και θα συζητηθεί τόσο που θα γίνει… #hashtag!

#hashtag άλλωστε είναι και ο τίτλος της νέας της εκπομπής, για την οποία έχουν ήδη γραφτεί τόσα πολλά… Η εκπομπή σε κάθε της αυτοτελές επεισόδιο, έχει ως σημείο αναφοράς μία λέξη. Η παρουσιάστρια ερευνά την έννοια αυτής της λέξης μέσα από ρεπορτάζ, ντοκουμέντα, συνεντεύξεις αλλά και προσωπική βιωματική εμπειρία. Αυτό είναι και το βασικό –πρωτότυπο- στοιχείο που διαφοροποιεί τη συγκεκριμένη εκπομπή, καθώς η Ελεονώρα γίνεται –πέρα από τις συνεντεύξεις και τις μαρτυρίες- η ίδια «πρωταγωνίστρια» της έρευνας σε κάθε επεισόδιο.

Το “#hashtag”, ασχολείται με θέματα που συμβαίνουν στην Ελλάδα ή και το εξωτερικό, είτε αυτά πηγάζουν από την άμεση επικαιρότητα, είτε αυτά αφορούν σε έρευνες γενικότερων θεμάτων, από όλους τους χώρους, δίχως ταμπέλες, ταμπού και στεγανά.

Πηγή: protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer