Μετά από αρκετά χρόνια ενασχόλησής μου με τα κοινά,αποφάσισα να κατέλθω στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, μέσα από τον θεσμό του Δήμου Κεφαλλονιάς
Η Ειρήνη Στεφάτου με τον Καλαφάτη
Πολιτική
11/05/2014 | 21:39

Αγαπητές συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Μετά από αρκετά χρόνια ενασχόλησής μου με τα κοινά,αποφάσισα να κατέλθω στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, μέσα από τον θεσμό του Δήμου Κεφαλλονιάς.

Με αποφασιστικότητα και με ισχυρή θέληση να αναλάβω ευθύνες και υποχρεώσεις που θα προσφέρουν στο νησί μας και τον Δήμο Κεφαλλονιάς, συμπορεύομαι με τον συνδυασμό ΕΝΩΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΠΟΛΗ, Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Κεφαλονιάς, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αλέκο Καλαφάτη.

Στην Ελλάδα του 2014, που δοκιμάζεται και καλείται να ξεπεράσει την κρίση στην κοινωνική, πολιτική και οικονομική ζωή,η Κεφαλλονιά και εμείς οι Κεφαλλονίτες, που αποτελέσαμε διαχρονικό παράδειγμα προοδευτικότητας και πολιτισμού, πρέπει να κάνουμε για άλλη μία φορά την υπέρβαση και να σκεφθούμε μόνο το ύψιστο αγαθό.

Την πατρίδα, τον τόπο και τους συμπολίτες μας.

Στο παρελθόν τα κόμματα και οι πολιτικές αντιπαραθέσεις έχουν διαψεύσει το όραμά μας για την ευημερία και την πρόοδο του τόπου μας, με αποτέλεσμα μεγάλοι χαμένοι των παλαιοκομματικών τακτικών να είμαστε όλοι εμείς και ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι, που αντιπροσωπεύουν το μέλλον και την ελπίδα μας.

Η ευημερία και πρόοδος του τόπου μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη ζωή και την καθημερινότητά μας ως πολίτες.

Για την πραγματοποίηση αυτού του οράματος, συστρατεύομαι σε μία υπερκομματική προσπάθεια και ζητώ την υποστήριξή σας και την ψήφο σας, προκειμένου να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην υλοποίηση του στόχου αυτού.

Ο συνδυασμός του Αλέκου Καλαφάτη, στον οποίο συμμετέχω,απαρτίζεται από στελέχη με διαφορετικές πολιτικές και κομματικές διαδρομές και με μόνη δέσμευση ότι θα υποστηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την ανόρθωση του νησιού μας.

Να είστε σίγουροι ότι υποστηρίζοντας την υποψηφιότητά μου και τον συνδυασμό μας, υποστηρίζετε το αίσιο και ελπιδοφόρο μέλλον της Κεφαλλονιάς.

Με εκτίμηση

ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΕΦΑΤΟΥ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

με τον συνδυασμό ΕΝΩΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΠΟΛΗ,

Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Κεφαλονιάς,

με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αλέκο Καλαφάτη

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer