Στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσικού Σχολείου της Λευκάδας, η Χορωδία μας μαζί με άλλες πέντε εκλεκτές Χορωδίες ερμήνευσε ένα πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο.
Η Γυναικεία Χορωδία της ΚΕΔΗΚΕ στη Λευκάδα
Γυναίκα
06/05/2015 | 17:48

Η Γυναικεία Χορωδία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κεφαλλονιάς συμμετείχε το Σάββατο 2 Μαΐου 2015, στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 151η Επέτειο της Επτανήσου με την Ελλάδα, στην 28η Συνάντηση Χορωδιών στη Λευκάδα, μετά από επίσημη πρόσκληση του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Λευκάδας « ΟΡΦΕΥΣ 1937».
Στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσικού Σχολείου της Λευκάδας, η Χορωδία μας μαζί με άλλες πέντε εκλεκτές Χορωδίες ερμήνευσε ένα πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο αποσπώντας θετικά σχόλια και κριτικές από το ενθουσιώδες ακροατήριο της Λευκάδας.
Επιθυμούμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας σε όλα τα μέλη της Χορωδίας μας για την παρουσία τους σε αυτή την χορωδιακή συνάντηση και στον μαέστρο μας
κ. Άγγελο Μουρελάτο.
Επίσης ευχαριστούμε την Ναυτιλιακή εταιρεία ¨IONION P. LINES¨ που έκανε δωρεάν την μετακίνηση των μελών της Χορωδίας καθώς και τον Μουσικοφιλολογικό Όμιλο Λευκάδας « ΟΡΦΕΥΣ 1937», για την πρόσκληση.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Άγγελος Κωνσταντάκης gunikeia_xorwdia (2)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer