Έχει περιοδεύσει στην Ολλανδία, Ισπανία, Βέλγιο και το 2011 κέρδισε το βραβείο χορωδιών στο διεθνή διαγωνισμό “Venezia in Musica”
Η Βρετανική Χορωδία “Northern Spirit Singers” στον “Κέφαλο”
Πολιτισμός
28/03/2016 | 18:32

Ο Δήμος Κεφαλονιάς παρουσιάζει την βραβευμένη Βρετανική Χορωδία NORTHERN SPIRIT SINGERS, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος», την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 και ώρα 8.00μμ.

Οι “Northern Spirit”  παρουσιάζουν το έργο τους και στην Κεφαλονιά μετά από δύο συναυλίες που έδωσαν στην Αθήνα στις 26 & 27 Μαρτίου στα πλαίσια της περιοδείας τους στην Ελλάδα. Οι  “Northern Spirit” έχοντας αποσπάσει την υψηλότερη διάκριση στο διαγωνισμό “The Royal Festival Hall” πέρσι στο Λονδίνο, δικαίως αποκαλούνται ως η καλύτερη χορωδία ενηλίκων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η χορωδία ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2000 και αποτελείται όχι μόνον από απόφοιτους του Πανεπιστημίου Durham, αλλά και από τραγουδιστές από τη Βόρεια Αγγλία, καθώς επίσης και από καθηγητές μουσικής.

Η χορωδία έχει περιοδεύσει στην Ολλανδία, Ισπανία, Βέλγιο και το 2011 κέρδισε το βραβείο χορωδιών στο διεθνή διαγωνισμό “Venezia in Musica”.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer