Στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στο Brookville N.Y τελέσθηκε το μυστήριο της βάφτισης της κορούλας του δικηγόρου Τζέρρυ και Νίνας Χριστοφοράτος.
Η βάφτιση και τα γενέθλια της Πηνελόπης στη Νέα Υόρκη
 Ομογένεια
05/06/2014 | 16:14

Στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στο Brookville N.Y τελέσθηκε το μυστήριο της βάφτισης της κορούλας του δικηγόρου Τζέρρυ και Νίνας Χριστοφοράτος.
Το μυστήριο τέλεσε ο ιερέας της κοινότητας πατέρας Ιωάννης Βλάχος.
Και το όνομα της μικρής Πηνελόπη !!!
Νονοί η Ουράνια Τσέβη και ο Vahram Shishmanian.
Ακλούθησε Κεφαλλονίτικο γλέντι στο ανθοστόλιστο Fox hollow Woodbury,N.Y με πολλές εκπλήξεις για τα παιδία των συγγενών, φίλων και γνωστών που παρευρέθησαν.
Ευτυχής ο παππούς και γιαγιάδες, ο συμπατριώτης μας (γνωστός οδοντίατρος) Σπύρος Χριστοφοράτος και Μαρια Χριστοφοράτου (συνεργάτης και ανταποκρίτρια του e-kefalonia στην ομογένεια) και Norma Vitale.
Να μας ζήσει η Νεοφώτιστη Πηνελόπη και να έχει πάντα όλα τα καλά του Θεού, όπως κάθε παιδί.

vaftish_penelope2 vaftish_penelope3 vaftish_penelope4 vaftish_penelope5 vaftish_penelope1 vaftish_penelope7 vaftish_penelope8 vaftish_penelope9 vaftish_penelope10 vaftish_penelope11 vaftish_penelope12 vaftish_penelope13 vaftish_penelope14 vaftish_penelope15 vaftish_penelope17 vaftish_penelope18 vaftish_penelope19 vaftish_penelope20 vaftish_penelope21 vaftish_penelope23 vaftish_penelope24
vaftish_penelope22
vaftish_penelope16
vaftish_penelope25

vaftish_penelope26

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer