Η «Αυγή» επανήλθε σήμερα και έφτασε στο σημείο να κάνει και ...νουθεσίες στην Κ. Στεφανίδη
Η «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ σπεύδει να «νουθετήσει» και την Στεφανίδη
Αθλητισμός
23/08/2016 | 12:11

Εν αρχή ήταν η χυδαία επίθεση της «Αυγής» κατά του Πύρρου Δήμα, η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. «Τι είδους άθλημα είναι αυτό που ένας πρωταθλητής αγωνίζεται μία ή δύο φορές σε τέσσερα χρόνια από Ολυμπιάδα σε Ολυμπιάδα, όπως ο Πύρρος Δήμας;», αναρωτιόταν αρθρογράφος της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ αυτών που έδωσαν πληρωμένη απάντηση, πέρα από το εξώδικο του Πύρρου, ήταν η χρυσή ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία είπε με νόημα ότι «δεν πηδάμε κάθε τέσσερα χρόνια».

Η «Αυγή» επανήλθε σήμερα και έφτασε στο σημείο να κάνει και …νουθεσίες στην Κ. Στεφανίδη.

Γράφει λοιπόν ο ίδιος αρθρογράφος:

«Μια συμβουλή μόνο Κατερίνα τώρα που έχεις και τον σπουδαίο τίτλο της ολυμπιονίκη. Όταν απαντάς σε κάτι, να έχεις διαβάσει καλά αυτό το κάτι για να μην γίνεσαι θύμα εκμετάλλευσης. Δεν έγινε κανένα σχόλιο για την αθλητική σου συμπεριφορά και κανενός άλλου αθλητή πλην των αρσιβαριστών. Το αντίθετο μάλιστα σημειώθηκε πόσο σπουδαίο είναι εκεί στις ΗΠΑ να μπορέσεις να συνδυάσεις πρωταθλητισμό με υψηλό επίπεδο σπουδών κάτι που δυστυχώς είναι σχεδόν αδύνατο στην Ελλάδα. Καλή επιτυχία λοιπόν στις προσπάθειές σου».

Πηγή: thetoc.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer