Συγκλονίζει η τραγική μητέρα και σύζυγος.
Ηλεία: Όλα δείχνουν ότι ξεψύχησαν αβοήθητοι (βίντεο)
Κοινωνία
09/08/2016 | 08:00

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η εξαφάνιση του πατέρα και της κόρης του, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί στις 16 Ιουλίου από την περιοχή Δουνέικα της Ηλείας.

Το πρωί της Δευτέρας εντοπίσθηκαν νεκροί σε ερημική περιοχή 40 χιλιόμετρα από το σημείο που τους είδαν για τελευταία φορά. Η σύζυγος και μητέρα των νεκρών που βρισκόταν στην Αθήνα, έφυγε το μεσημέρι με το ΚΤΕΛ για την Ηλεία.

«Ήθελαν να πάνε στην εκκλησία. Γιόρταζε η Αγία Μαρίνα. Η κόρη μου, μου είπε: “μαμά θέλω να πάω να ανάψω ένα κερί”. Kαι ο πατέρας της, της είπε: «θα σε πάω». Από τότε εξαφανίστηκαν», είπε η Αγγελική Λοϊζίδου στο STAR.

Είκοσι τέσσερις ημέρες δεν είχαν δώσει σημεία ζωή πατέρας και κόρη. Το πρωί ο ιδιοκτήτης ενός ακαλλιέργητου χωραφιού τους εντόπισε νεκρούς στη θέση Κασταράχι στο Μπόρσι Ηλείας. Είχε να πάει εκεί ένα μήνα.

Πρώτα βρήκε την 44χρονη Ελένη, πεσμένη μπρούμυτα στο έδαφος. Σε απόσταση 400 μέτρων ήταν νεκρός και ο πατέρας της. Καθόταν στο κάθισμα του οδηγού του αυτοκινήτου, ενώ τα πόδια ήταν έξω και η πόρτα ανοιχτή.

Το σημείο που βρέθηκαν απέχει 40 χιλιόμετρα από τα Δουνέικα. Κινήθηκαν με το αυτοκίνητο σε ένα χαλικόδρομο για περίπου 1,5 χιλιόμετρο και στη συνέχεια άλλο ένα χιλιόμετρο μέσα στο χωράφι. Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα διαπίστωσε ότι οι δύο σοροί που βρίσκονται σε προχωρημένη σήψη δεν έφεραν κακώσεις. Η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

«Εμείς ψάχναμε. Εγώ, ο αδελφός μου και η νύφη μου ψάχναμε. Φάγαμε όλο τον κόσμο. Και η αστυνομία και τα ελικόπτερα δεν βρήκαν τίποτα», τόνισε η τραγική μητέρα και σύζυγος των αγνοούμενων που βρέθηκαν νεκροί.

Πέθαναν αβοήθητοι

Τα ερωτήματα για το πως βρέθηκαν εκεί πατέρας και κόρη είναι πολλά. Μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί μόνο εικασίες μπορούν να κάνουν. Ένα ενδεχόμενο που εξετάζουν είναι φεύγοντας από την εκκλησία να έχασαν τον δρόμο και να απομακρύνθηκαν πολύ χωρίς να μπορέσουν στη συνέχεια να βρουν τον προσανατολισμό τους.

Μια πληροφορία αναφέρει ότι η άτυχη γυναίκα είχε στο χέρι της ένα παγούρι νερού. Το αυτοκίνητο θα εξερευνηθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Μέχρι τέλος πατέρας και κόρη έζησαν μια τραγωδία. Ο 68χρονος Κώστας Λοϊζίδης και η 44χρονη κόρη του Ελένη, έχασαν τη ζωή τους σε μια ερημιά που για πολύ καιρό δεν πατά ανθρώπου πόδι, στο Μπόρσι του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Οι δύο άνθρωποι βρέθηκαν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης το πρωί της Δευτέρας, 23 ημέρες μετά την εξαφάνισή τους απο το Δουνέικα. Από το μοιραίο λάθος να μην στρίψουν στο δρόμο που οδηγούσε στο σπίτι και στην απέλπιδα προσπάθεια να ξαναβρούν το δρόμο τους, έως το θάνατο. Πατέρας και κόρη εκτιμάται πως μετά την αδυναμία να βρουν το σπίτι που διέμεναν για διακοπές στην Κουρούτα και τα Δουνέικα, επιχείρισαν να αναζητήσουν το εξοχικό σπίτι του αδερφού της συζύγου του 68χρονου στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας Βουπρασίας. Όμως μια σειρά λαθών και η άγνοια των δρόμων τους οδήγησε σε μια ερημική τοποθεσία σε ένα χωράφι όπου δεν υπάρχει δρόμος. Στο τέλος του χωματόδρομου που ακολούθησαν μέσα απο το χωριό Μπόρσι, κατέληξαν σε ένα χωράφι, βατό όμως για το αυτοκινητό τους. Προχώρησαν και έφτασαν μετά απο περίπου 800 μέτρα σε αδιέξοδο. Εκεί σταμάτησαν. Πιθανότατα να ήταν νύχτα, πιθανότατα να τους εγκατέλειψαν οι δυνάμεις τους. Εκτιμάται απο κάποια στιγμή και μετά, ο πατέρας πέθανε ή έχασε τις αισθήσεις του. Η κόρη ανησυχώντας, προσπάθησε να γυρίσει πίσω στο δρόμο που είχαν αρχικά ακολουθήσει. Σε απόσταση περίπου 600 μέτρων απο το σημείο που σταμάτησε το αυτοκίνητο και που μέσα στη θέση του οδηγού βρέθηκε νεκρός ο πατέρας, εντοπίστηκε και η κόρη. πεσμένη στο χώμα κρατώντας ένα παγούρι σύμφωνα με πληροφορίες. Εκεί την εγκατέλειψαν οι αισθήσεις της πιθανότατα μέσα στο λιοπύρι και έσβησε αβοήθητη…

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας που εντόπισε αρχικά την κόρη, ο Δημήτρης Τσαούσης ειδοποίησε τις Αρχές και μαζί με τους αστυνομικούς λίγο αργότερα βρήκαν και τον πατέρα μέσα στο αυτοκίνητο. Ο κ. Τσαούσης πήγε προς το χωράφι του μετά απο ένα μήνα για πρώτη φορά και βρέθηκε μπροστά στο πτώμα της 44χρονης.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer