Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Δήμαρχό κ. Αλέξανδρο Παρίση, ο οποίος σε κρίσιμες ώρες της προσπάθειάς μας παρενέβη αποτελεσματικά.
Ζωντανεύει ξανά το Τμήμα Επικοινωνίας του ΤEΙ Ιονίων Νήσων
Κοινωνία
07/05/2014 | 16:36

Μετά από πολλούς μήνες προσπαθειών της Δ.Ε. του Ιδρύματος, το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας άρχισε και πάλι να δέχεται νέους φοιτητές. Με τη νέα ονομασία του μάλιστα, ως Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, εκσυγχρονίζει το πρόγραμμα σπουδών του και οι πτυχιούχοι του θα έχουν καλύτερες επαγγελματικές προοπτικές.
Στο τέλος της μεγάλης διαδρομής μέχρι την επιτυχή κατάληξη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή: την Επιτροπή Στήριξης του Ιδρύματος με τους Γ. Αρσένη, Δ. Βώρο, Δ. Ζήβα, Γ. Μεταξά και Σ. Φλογαΐτη, τους Καθηγητές και τους φοιτητές του Ιδρύματός μας, τους αιρετούς άρχοντες ολόκληρης της Περιφέρειας και βέβαια της Κεφαλονιάς, και ιδιαίτερα τον Δήμαρχό της κ. Αλέξανδρο Παρίση, ο οποίος σε κρίσιμες ώρες της προσπάθειάς μας παρενέβη αποτελεσματικά.
Οι Κασσάνδρες της καταστροφής δεν δικαιώθηκαν και έτσι σήμερα το Ίδρυμά μας, αφού πέρασε τη δοκιμασία του Σχεδίου Αθηνά, βγαίνει ενισχυμένο, καθώς έχει πλέον τρία σημαντικά Τμήματα στην έδρα του, την Κεφαλονιά, και από ένα Τμήμα με δύο εισαγωγικές κατευθύνσεις στη Ζάκυνθο και τη Λευκάδα.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer