Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης γνωστοποιεί ότι έχει ήδη ξεκινήσει την παραλαβή Τιμολογίων Αγοράς Αγροτικών Προϊόντων για το 2016.
Ε.Α.Σ: Τιμολόγια για επιστροφή ΦΠΑ παραλαμβάνει ο Ε.Α.Σ.
Κοινωνία
27/03/2017 | 08:14
Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης γνωστοποιεί ότι έχει ήδη ξεκινήσει την παραλαβή Τιμολογίων Αγοράς Αγροτικών Προϊόντων για το έτος 2016 από τους ντόπιους Παραγωγούς του ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ για την υπεύθυνη υλοποίηση όλων των σταδίων της διαδικασίας με σκοπό την έγκαιρη επιστροφή του Φ.Π.Α.
Όσοι Κεφαλλονίτες και Θιακοί Ελαιοπαραγωγοί, Αμπελουργοί, Μελισσοκόμοι, Αιγοπροβατοτρόφοι, Αγελαδοτρόφοι, Χοιροτρόφοι, Πτηνοτρόφοι, Κηπευτικοπαραγωγοί, Δενδροκαλλιεργητές και Ψαράδες είναι ενταγμένοι στο μητρώο της Δ.Ο.Υ. του ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, καλούνται να κρατήσουν φωτοτυπίες των Τιμολογίων για τη φορολογική τους δήλωση λόγω του ότι τα πρωτότυπα θα κατατεθούν από τον Ε.Α.Σ. στην Δ.Ο.Υ. Αργοστολίου ώστε να τους καταβληθούν τα χρήματα.
Για περισσότερες διευκρινήσεις οι δικαιούχοι μπορούν να προσέρχονται στο πιστοποιημένο, από το Υ.Α.Α.Τ. για την Περιφέρεια Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) που λειτουργεί καθημερινά (8:00-16:00) στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. Λεωφόρος Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι.
Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης.
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer