Δόθηκε παράταση υποβολής αιτήσεων επιδότησης των δράσεων βιολογική γεωργία – κτηνοτροφία του προγράμματος αγροτικής ανάπτυξης, έως Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.
Ε.Α.Σ: Παράταση αιτήσεων επιδότησης για τα «βιολογικά»
Κοινωνία
22/02/2017 | 08:36

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Υ.Α.Α.Τ.) δόθηκε παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων επιδότησης στη πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος των δράσεων των Υπομέτρων 11.1 και 11.2  Βιολογική Γεωργία – Κτηνοτροφία του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, έως Τρίτη 28 Φεβρουαρίου  2017.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόσκληση άνοιξε με πολλά περισσότερα προϊόντα και τη δυνατότητα να λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι ταυτόχρονα πολλαπλά πριμ από άλλα Μέτρα των Προγραμμάτων υπό προϋποθέσεις.

Κάθε Κεφαλλονίτης και Θιακός Ελαιοπαραγωγός, Αμπελουργός, Κτηνοτρόφος, Δενδροκαλλιεργητής, Μελισσοκόμος και Κηπευτικοπαραγωγός έχει την ευκαιρία με την επίσκεψη του στο πιστοποιημένο, από το Υ.Α.Α.Τ. για την Περιφέρεια Κεφαλονιάς & Ιθάκης,  Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) που λειτουργεί καθημερινά (8:00-16:00) στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι, να ενημερωθεί δωρεάν για όλα εκείνα που χρειάζεται να ξέρει κανείς, συμπεριλαμβανομένου και του ποσού επιδότησης, για να σταθμίσει την τελική του απόφαση, αν μπορεί και αν τον συμφέρει να ασχοληθεί με τη Βιολογική Γεωργία – Κτηνοτροφία.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer