Με απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης καταβάλλεται στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους η Επιδότηση για το 2016.
Ε.Α.Σ: Εορταστικός μπουναμάς για τους ντόπιους παραγωγούς
Οικολογία
26/12/2016 | 16:20

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι, «Χριστουγεννιάτικος μπουναμάς» για τους ντόπιους Παραγωγούς, δικαιούχους Οικονομικών Ενισχύσεων στο πλαίσιο του Μέτρου 13 του νέου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014−2020 (πρώην Εξισωτική Αποζημίωση), ισοδυναμεί η απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (Υ.Α.Α.Τ.) για την καταβολή στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εν λόγω Επιδότησης για το 2016.

Συγκεκριμένα, η Επιδότηση, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από το διασταυρωτικό έλεγχο του Οργανισμού Πληρωμών του Υ.Α.Α.Τ.,  αφορά όσους Κεφαλλονίτες και Θιακούς Παραγωγούς είχαν υποβάλλει έγκαιρα την φετινή Δήλωση για τις Αγροτικές Επιδοτήσεις τους μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά.

Από τα 223,7 εκατ. ευρώ τα 143,9 εκατ. ευρώ είναι για το Υπομέτρο 13.1 «Χορήγηση αντισταθμιστικής ενίσχυσης σε ορεινές περιοχές» και αφορά 206.812 δικαιούχους, ενώ τα 79,8 εκατ. ευρώ είναι για το Υπομέτρο 13.2, «Χορήγηση αντισταθμιστικής ενίσχυσης σε περιοχές με φυσικούς περιορισμούς εκτός των ορεινών» και αφορά 166.921 δικαιούχους πανελλαδικά.

Όσοι Κεφαλλονίτες και Θιακοί Παραγωγοί αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις πληρωμές των Αγροτικών Επιδοτήσεων τους μπορούν να προσέρχονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) που λειτουργεί καθημερινά στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer