Οι δικαιούχοι μπορούν να προσέρχονται στο κέντρο εξυπηρέτησης αγροτών που λειτουργεί καθημερινά (8:00-16:00) στα γραφεία του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι.
Ε.Α.Σ: Εκπνέει η προθεσμία για τις Επιδοτήσεις του 2016
Κοινωνία
21/01/2017 | 13:11

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων,  περιθώριο μέχρι τις 27  Ιανουαρίου 2017 έχουν οι ντόπιοι Αγρότες και Κτηνοτρόφοι προκειμένου να ελέγξουν και να οριστικοποιήσουν Διοικητικές Πράξεις, που δεν ολοκληρώθηκαν πριν την τελευταία πληρωμή δηλαδή έως τις 7 Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα,  η εν λόγω τροποποιητική απόφαση, αφορά αιτήματα επιλεξιμότητας, άρσης επικάλυψης και διόρθωσης της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης έτους 2016  µέσω Διοικητικών Πράξεων για όλα τα πεδία της Αίτησης.

Πρόκειται για τη γνωστή κάθε χρόνο διαδικασία «αποσφαλµάτωσης», στην οποία υπογραμμίζεται ότι «Αιτήσεις Ενίσχυσης, Στήριξης ή Πληρωµής και τυχόν δικαιολογητικά έγγραφα που παρέχει ο δικαιούχος Παραγωγός  μπορούν να διορθώνονται και να προσαρμόζονται ανά πάσα στιγµή µετά την υποβολή τους σε περιπτώσεις προφανών σφαλµάτων.  Ωστόσο, η απόφαση για τη χρήση της έννοιας «προφανές λάθος» εξαρτάται από το σύνολο των περιστάσεων στις οποίες εντάσσεται κάθε περίπτωση ξεχωριστά».

Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις οι δικαιούχοι ντόπιοι Ελαιοπαραγωγοί, Αμπελουργοί, Κτηνοτρόφοι, Κηπευτικοπαραγωγοί, Μελισσοκόμοι, Δενδροκαλλιεργητές και Ψαράδες που επιθυμούν «αποσφαλμάτωση» της περσινής Αίτησης Επιδοτήσεων τους μπορούν να προσέρχονται στο πιστοποιημένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.)  που λειτουργεί καθημερινά (8:00-16:00) στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι.

 

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer