Ευχαριστήσει θερμά όλο τον κόσμο της Κεφαλλονιάς που από όλα τα μέρη ήλθαν στο όμορφο Ληξούρι μας και απόλαυσαν ή συμμετείχαν στις Καρναβαλικές εκδηλώσεις μας
Ευχαριστήριο της Δ.Ε. Παλικής για το Ληξουριώτικο Καρναβάλι
Κοινωνία
01/03/2017 | 13:11

Ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Παλικής μετά το πέρας των Εορταστικών Καρναβαλικών Εκδηλώσεων 2017 αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλο τον κόσμο της Κεφαλλονιάς που από όλα τα μέρη  ήλθαν στο όμορφο Ληξούρι μας και απόλαυσαν ή συμμετείχαν στις Καρναβαλικές εκδηλώσεις μας, καθώς και την Αστυνομική Διεύθυνση  Κεφαλληνίας και προσωπικά τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή κύριο Μαζαρακιώτη Χρήστο, για την άψογη εφαρμογή των μέτρων Τάξης κατά την διεξαγωγή των εκδηλώσεών μας, τα οποία επέβλεψε προσωπικά.

Επίσης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ. και την Πολιτιστική Επιτροπή του Δήμου Κεφαλλονιάς για την συνδρομή τους, καθώς επίσης τις Δημοτικές Ενότητες που συνέβαλλαν με την παρουσία τους καθώς και όλους τους φορείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και τους εργαζόμενους της Δ.Ε. Παλικής που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις πολιτισμού με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Παλικής
Αλέξανδρος Μοσχονάς

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer