Νωρίς το βράδυ της Πέμπτης ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο
Ευαγγελάτος τέλος από τον ΣΚΑΪ
Life
25/04/2014 | 21:06

Νωρίς το βράδυ της Πέμπτης ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο. «Η διοίκηση του σταθμού τον ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία», αναφέρεται στην ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού.

Στο newsit.gr, δημοσιεύθηκε ανακοίνωση του γνωστού δημοσιογράφου στην οποία αναφέρει ότι οδηγήθηκε στην απόφαση να παραιτηθεί όταν ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού, του ανακοίνωσε ότι για την προεκλογική περίοδο αποφασίστηκε να περικοπεί  κατά το ήμισυ η εκπομπή που παρουσιάζει και να αντικατασταθεί από μια άλλη πολιτική εκπομπή.

«Η προσπάθεια μου αυτά τα 2,5, δύσκολα χρόνια για τον τόπο, ήταν να παρουσιάζω καθημερινά την επικαιρότητα φιλοξενώντας όλες τις απόψεις. Ο σταθμός μου έδωσε την ελευθερία της λειτουργίας και οι τηλεθεατές αγκάλιασαν ζεστά το αποτέλεσμα.

Είναι υποχρέωση μου να ευχαριστήσω τον κ. Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη του και παρά την πίεση των στιγμών να επαναλάβω ότι πέρασα μια από τις δημιουργικότερες περιόδους μου στην τηλεόραση.  Επίσης οφείλω ευγνωμοσύνη στους συναδέλφους μου δημοσιογράφους και τεχνικούς του σταθμού για τη συνεργασία. Σε καθημερινή βάση υπερέβαιναν εαυτούς», σημειώνει ο Νίκος Ευαγγελάτος.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer