Ο Τέρρυς Σταματάκης ως εργαζόμενος στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο εκφράζει τις ανησυχίες και τις απόψεις του, μέσω της επιστολής που μας απέστειλε
Επιστολή αγωνίας εργαζόμενου του Ματζαβινάτειου
Πολιτική
10/01/2013 | 14:23

ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΝΑΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΞΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΠΟΛΛΩΝ. ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΑΤΟΥ.!
Ο ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.!
Ο ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΜΕΤΡΗΣΗ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ!
Ο ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ ΕΞΕΤΑΣΗΣ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΕΞΟΔΑ!
ΕΠΙ ΜΑΡΚΑΤΟΥ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΕΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ 18 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.!
ΕΠΙ ΜΑΡΚΑΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ (ΑΠΟ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΡΕΕΣ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ)
ΠΟΣΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΒΑΛΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑ ΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
ΕΠΙ ΜΑΡΚΑΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΗΡΩΙΚΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟΥΣ 9.000 ΑΠΟ 3.500 ΚΑΙ 4.000 ΕΤΗΣΙΩΣ.
ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΗΚΕ.!
ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΛΛΑ ΑΓΩΝΙΖΩΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ , ΤΗΣ ΠΑΛΛΙΚΗΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕΟΥΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ! Ο ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕΟΥΣ ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΑΝΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΜΕΙΟ.!!!

ΤΕΡΡΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ – ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΡΩΤΙΣΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟ, ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞ.ΕΛ. ΚΕΦ/ΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer