Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Αλέξανδρου Παρίση με το Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιόνιων νήσων Τάσο Αποστολόπουλο.
Επιβεβαιώθηκαν οι καλές σχέσεις των δύο ανδρών στη Πάτρα
Πολιτική
21/04/2011 | 10:15

Ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου δέχτηκε σήμερα τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρο Παρίση και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Δημήτρη Πυλαρινό.

Ακολούθησε σύσκεψη με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, όπου τέθηκε επί τάπητος το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος Κεφαλονιάς.

Το κυριότερο ζήτημα που εξετάστηκε ήταν η δυσχερής οικονομική και ταμειακή κατάσταση του Δήμου, αλλά και οι εκκρεμότητες που σχετίζονται με τη μισθοδοσία των υπαλλήλων και τη στελέχωση των δημοτικών υπηρεσιών και επιχειρήσεων. Επίσης, έγινε αποτίμηση της πορείας συγχώνευσης των δημοτικών Νομικών Προσώπων και συζητήθηκε το θέμα της μετατροπής του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς σε δημοτικό. Όσον αφορά το θέμα που είχε προκύψει με την ακύρωση της τοποθέτησης Συμπαραστάτη του Δημότη, από πλευράς Αποκεντρωμένης Διοίκησης τονίστηκε πως το ζήτημα διευθετήθηκε.

Συμφωνήθηκε να επισκεφθεί ο Γενικός Γραμματέας κατά το επόμενο διάστημα την Κεφαλονιά, προκειμένου, από κοινού με τον Δήμαρχο, να εξετάσουν και άλλου είδους εκκρεμότητες.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer