Περισσότερες πληροφορίες για τις σχολές ποδοσφαίρου της Arsenal μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα τους στη διεύθυνση www.arsenalfootball.gr.
Επίσκεψη προπονητών της Arsenal FC στα Arsenal Soccer Schools της Κεφαλονιάς
Ποδοσφαιρο
15/02/2014 | 11:08

Οι σχολές ποδοσφαίρου της Arsenal FC ανακοινώνουν την επίσκεψη προπονητών από τους «Κανονιέρηδες» στο πλαίσιο του Arsenal Gap Year Program. Από τις αρχές Φεβρουαρίου, εκπαιδευόμενοι προπονητές από την αγγλική ομάδα θα επισκεφθούν το δίκτυο των σχολών ποδοσφαίρου της Arsenal στην Ελλάδα, προπονώντας τα παιδιά που συμμετέχουν στα προγράμματα σε συνεργασία με τους κατά τόπους προπονητές.

Έτσι, από τις 17 έως τις 24 Φεβρουαρίου, ο Joe Brady θα δώσει το «παρών» στη σχολή ποδοσφαίρου της Arsenal FC στην Κεφαλονιά (Βλαχάτα). Μαζί με τον προπονητή της σχολής μας θα βρίσκεται κοντά στα παιδιά, θα τα προπονήσει για μία ολόκληρη εβδομάδα και θα τα βοηθήσει να εξελιχθούν με κάθε τρόπο. Ταυτόχρονα, τα παιδιά θα έχουν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να εξασκήσουν και τα αγγλικά τους.

Το Arsenal Gap Year Program δίνει σε νέους προπονητές την ευκαιρία να ασχοληθούν με το δίκτυο των σχολών ποδοσφαίρου της ομάδας σε κάθε άκρη του πλανήτη και στο τελικό στάδιο να κάνουν αίτηση για προπονητικό δίπλωμα επιπέδου UEFA. Το πρόγραμμά τους χωρίζεται σε τρία στάδια:

– Στο πρώτο (διάρκειας 4 μηνών), οι ‘Gappers’ εκπαιδεύονται σχεδόν σε καθημερινή βάση σε θεωρία και πράξη για κάθε λεπτομέρεια, με έμφαση ακόμη και σε παροχή πρώτων βοηθειών.
– Στο δεύτερο, οι ‘Gappers’ προπονούν παιδιά στις σχολές ποδοσφαίρου της Arsenal εντός και εκτός Ηνωμένου Βασιλείου
– Στο τρίτο, αναλαμβάνουν την προπόνηση τμημάτων των σχολών σε πολλές χώρες.

Μετά το πέρας αυτών, έχουν τα εχέγγυα για να δώσουν εξετάσεις για το δίπλωμα επιπέδου UEFA στην Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (F.A.).

Περισσότερες πληροφορίες για τις σχολές ποδοσφαίρου της Arsenal μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα τους στη διεύθυνση www.arsenalfootball.gr.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σχολή ποδοσφαίρου της Arsenal στην Κεφαλονιά μπορείτε να ζητήσετε στo τηλέφωνo επικοινωνίας 6944334690.

soccer

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer