Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης
Επίσκεψη Λαφαζάνη στον Θόδωρο
Πολιτική
29/02/2016 | 16:46

Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κέρκυρα για την πραγματοποίηση πολιτικής ομιλίας.
Τον κ. Λαφαζάνη συνόδευσαν ο πρώην βουλευτής Κέρκυρας Στέφανος Σαμοΐλης και στελέχη της ΛΑ.Ε. στην Κέρκυρα.

Την συζήτηση απασχόλησαν εκτιμήσεις για το ενεργειακό πρόβλημα της Ελλάδας και την πιθανότητα διέλευσης των αγωγών από την όμορη περιοχή, για την αναγκαιότητα ανοίγματος της χώρας σε νέες αγορές, ενώ ο κ. Λαφαζάνης αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό – προσφυγικό ζήτημα που ταλανίζει ασφυκτικά τη χώρα.
Ο Περιφερειάρχης κ. Γαλιατσάτος από την πλευρά του ενημέρωσε για την οικονομική δυσπραγία που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και αναφέρθηκε στις δράσεις και ενέργειες της ΠΙΝ για την ανακούφιση – στο μέτρο του δυνατού – της ανθρωπιστικής κρίσης. Επίσης ο κ. Γαλιατσάτος ενημέρωσε και για τις ενέργειες στον τομέα της ανάπτυξης και βελτίωσης του επιχειρείν στα Ιόνια Νησιά, την προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων και τη στήριξη των υγειών επενδύσεων αλλά και τις κινηματικές δράσεις ενάντια σε κάθε ενέργεια που αποτελεί ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, με ιδιαίτερη έμφαση στα αεροδρόμια.

lafazanhs_thodwros

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer