Αντιπροσωπεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) επισκέφθηκε τη σεισμόπληκτη Κεφαλονιά.
Επίσκεψη αντιπροσωπείας της ΠΕΔΑ στη σεισμόπληκτη Κεφαλονιά…!!!
Πολιτική
14/02/2014 | 09:32

Αντιπροσωπεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) επισκέφθηκε σήμερα τη σεισμόπληκτη Κεφαλονιά και ιδιαίτερα την πόλη του Ληξουρίου που πλήγηκε περισσότερο από τον σεισμό.

Η αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον πρόεδρο της ΠΕΔΑ, Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων – Καματερού Νίκο Σαράντη, τον Γενικό Γραμματέα, Δήμαρχο Κηφισιάς Νίκο Χιωτάκη και τα μέλη του Δ.Σ. Δήμαρχο Σαρωνικού Πέτρο Φιλίππου, Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας Γιώργο Καπλάνη, τον δημοτικό σύμβουλο Κορυδάλλου Γιάννη Διάκο και τον δημοτικό σύμβουλο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Γιαννακόπουλο, επισκέφθηκε αρχικά τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση και του επέδωσαν 180 δωροεπιταγές των 30 ευρώ για να δοθούν στις οικογένειες που έχουν άμεση ανάγκη βοήθειας.

Στη συνέχεια, μετέβησαν στο Ληξούρι, στον χώρο που διαθέτει ο δήμος για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας και εκεί παρέδωσαν 180 κλινοσκεπάσματα, είδη ένδυσης και μεγάλες ποσότητες τροφίμων για τους πληγέντες. «Οι Δήμαρχοι της Αττικής εκφράζουν τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στους κατοίκους της Κεφαλονιάς που δοκιμάζονται αυτές τις ημέρες. Εύχομαι στο Δήμο και τους κατοίκους της Κεφαλονιάς την ταχεία επίλυση όλων των προβλημάτων και την αποκατάσταση της ομαλότητας στη ζωή του νησιού», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΠΕΔΑ Νίκος Σαράντης, ενώ ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Γ. Χιωτάκης κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο δημαρχείο ανέφερε: «Εκφράζω κι εγώ με τη σειρά μου τη συμπαράστασή μου στους κατοίκους της Κεφαλονιάς που επλήγησαν από τους σεισμούς. Συνιστώ ψυχραιμία,, σύνεση και αλληλεγγύη».

Τόσο ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, όσο και οι υπεύθυνοι συντονισμού της ανθρωπιστικής βοήθειας και της Πολιτικής Προστασίας, ευχαρίστησαν τους Δημάρχους της Αττικής για την ευαισθησία που έδειξαν και τη βοήθεια που παρείχαν στον πληττόμενο λαό της Κεφαλονιάς.

Οι εκπρόσωποι της ΠΕΔΑ εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον λαό της Κεφαλονιάς που δοκιμάζεται από τις μεγάλες καταστροφές λόγω της συνεχιζόμενης σεισμικής δραστηριότητας και δήλωσαν ότι είναι στη διάθεση του δήμου και των κατοίκων του νησιού σε οτιδήποτε άλλο χρειαστούν.

parishs_kuriakh

Πηγή: newsnowgr.com

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia