Λιγοστά είναι πλέον τα εισιτήρια που παραμένουν διαθέσιμα για τις δύο μουσικές παραστάσεις
Εξαντλούνται τα εισιτήρια της συναυλίας για τους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς
Κοινωνία
13/03/2014 | 19:19

Λιγοστά είναι πλέον τα εισιτήρια που παραμένουν διαθέσιμα για τις δύο μουσικές παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη στο θέατρο Badminton για την στήριξη των σεισμοπαθών της  Κεφαλονιάς, με την συμμετοχή 30 καλλιτεχνών.

Τόσο η σύνθεση της παράστασης, που δεν έχει ξανασυμβεί στα ελληνικά χρονικά, όσο και ο σκοπός της (όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την αποκατάσταση του Γηροκομείου Ληξουρίου) έχει προκαλέσει μια πρωτοφανή ζήτηση από τους Αθηναίους, αλλά και από εταιρείες του δημόσιου αλλά και του ιδιωτικού τομέα, που συνεισφέρουν στην προσπάθεια αντιμετώπισης των άμεσων αναγκών, που παραμένουν μεγάλες.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ένα μεγάλο αριθμό εισιτηρίων για τους υπαλλήλους τους, ή για να τα χαρίσουν σε μαθητές ή σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, έσπευσαν να αγοράσουν από τους πρώτους φορείς, που έτσι κι αλλιώς έχουν σταθεί στο πλευρό του νησιού, όπως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η WIND, τα ΕΛ.ΠΕ, ο ΟΣΕ, η ΕΛΠΕΝ, αλλά και η Βουλή των Ελλήνων και το ΓΕΕΘΑ.

Ο ΒΗΜΑ FM που πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει τις δύο συναυλίες, αλλά και ο Θάνος Μικρούτσικος που την επιμελείται, βεβαιώνουν ότι το θέαμα και τα τραγούδια που θα ακουστούν  θα συνθέτουν ένα ανεπανάληπτο σύνολο που θα μετατρέπουν τις παραστάσεις σε μοναδικές εμπειρίες.

Η χορωδία της Μαντολινάτας και κεφαλονίτισσες με τοπικές ενδυμασίες θα υποδεχθούν τους τυχερούς που έχουν ήδη προμηθευτεί τα εισιτήριά τους, ενώ από την σκηνή του BADMINTON θα παρελάσουν κορυφαία ονόματα που για πρώτη φορά εμφανίζονται μαζί, όπως η Χαρούλα Αλεξίου, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λ. Μαχαιρίτσας, ο Ν. Πορτοκάλογλου, ο Παντ. Θαλασσινός, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Κ. Μαραβέγιας, ο Π.Μουζουράκης, ο Κ. Μακεδόνας, ο Γιάννης Ζουγανέλης ο Μανώλης Μητσιάς, η Μαρία Φαραντούρη και πολλοί άλλοι.

Την παρουσίαση της παράστασης θα κάνει ο Γιάννης Μπέζος.

kefalonia-badminton

Πηγή: in.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia