Είπε το «ΝΑΙ» στον Σπύρου ο Πρόεδρος της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών Τάσος Βαλλιανάτος.
ΕΚΠΛΗΞΗ: Ο Βαλλιανάτος με τον Σπύρου
Πολιτική
22/04/2014 | 21:22

Είπε το «ΝΑΙ» στον Σπύρου ο Πρόεδρος της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών Τάσος Βαλλιανάτος. Ο νεαρός δικηγόρος από τα Φαρακλάτα ήταν η έκπληξη που επεφύλασσε η ανακοίνωση του συνδυασμού για τη Κεφαλονιά από τον Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Κουρή.
Η «Νέα Ιόνιος Πολιτεία» στο πλαίσιο της ριζικής ανανέωσης της «ποντάρει» στα νέα και πολλά υποσχόμενα πρόσωπα. Ένας από αυτούς είναι και ο δικηγόρος Τάσος Βαλλιανάτος. Η επιτυχημένη παρουσία του στη Προεδρία του ιστορικότερου Κεφαλληνιακού σωματείου των Αθηνών αποτελεί το ισχυρό όπλο της υποψηφιότητάς του. Άλλωστε, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει πριν από περίπου ένα μήνα την μεγάλη επιτυχία της συναυλίας αλληλεγγύης που μαγνήτισε το ενδιαφέρον της Κεφαλλονίτικης παροικίας στην Αθήνα.
Ο Τάσος Βαλλιανάτος είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών, μιλάει δύο γλώσσες και άρθρα του έχουν φιλοξενηθεί σε πλήθος ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων.

Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεφαλονιάς Τάσος Βαλλιανάτος με τον συμπατριώτη μας Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ. Αναστάσιο

Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεφαλονιάς Τάσος Βαλλιανάτος με τον συμπατριώτη μας Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ. Αναστάσιο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ