Ημέρα Συνάντησης των φίλων του περιοδικού "Η Κεφαλονίτικη Πρόοδος", που διοργανώνει το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.
Εκδήλωση για το περιοδικό «Η Κεφαλονίτικη Πρόοδος» στο Αργοστόλι
Κοινωνία
08/08/2013 | 18:14

Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του, διοργανώνει Ημέρα Συνάντησης των Φίλων του περιοδικού «Η Κεφαλονίτικη Πρόοδος», με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο ετών κυκλοφορίας (Β΄ Περίοδος).
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 17 Αυγούστου 2013 και ώρα 8 μ.μ. στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη Αργοστολίου.
Οι ομιλητές θα αναφερθούν στη μακρόχρονη προσφορά της «Κεφαλονίτικης Προόδου» στα Επτανησιακά Γράμματα και στις Τέχνες και θα αναλύσουν τις προοπτικές ασφαλούς επιβίωσής του υπό τις παρούσες δυσμενείς οικονομικές συνθήκες.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
•    Εισαγωγή από τον πανεπιστημιακό καθηγητή και επιστημονικό σύμβουλο του περιοδικού κ. Γιώργο Ν. Μοσχόπουλο και χαιρετισμός από τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρο της Δ.Ε. του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων κ. Ναπολέοντα Μαραβέγια.
•    Εισήγηση της καθηγήτριας Διαπολιτισμικών Σπουδών και κοσμήτορος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κας Ευρυδίκης Αντζουλάτου – Ρετσίλα.
•    Εισήγηση της καθηγήτριας Ιστορίας της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και επιστημονικής υπευθύνου του Κέντρου Καλλιτεχνικής Δημιουργίας και Εκπαίδευσης «Κωνσταντίνος Παρθένης» του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων κας Δώρας Μαρκάτου.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η εκδότρια του περιοδικού Αμαλία Αντ. Βουτσινά.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer