Τόσο ο κ. Κεκάτος όσο και ο κ. Κουρκουμέλης ευχαρίστησαν όλους για την παρουσία τους και για την άριστη συνεργασία που έχουν.
Εκδήλωση «ανταλλαγής ευχών» στη Δημοτική ενότητα Λειβαθούς
Κοινωνία
16/01/2016 | 17:24

Σε εορταστικό κλίμα, την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2016 , στο Κτήριο Δημοτικής Ενότητας Λειβαθούς στις Κεραμειές, ο Α/Δήμαρχος Λειβαθούς κ.Ευάγγελος Κεκάτος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Λειβαθούς κ.Ηλίας Κουρκουμέλης, σε συνεργασία με τον Προϊστάμενο της Δ.Ε. κ.Τάσο Μινέτο και την Προϊσταμένη του ΚΕΠ-Λειβαθούς κ.Αθηνά Λάλλη οργάνωσαν την καθιερωμένη Εκδήλωση «Ανταλλαγής Ευχών» με το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Την Εκδήλωση τίμησαν με τη συμμετοχή τους οι :
-Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων της Δ.Ε.Λειβαθούς : Σπαρτιών κ.Μιχαήλ Μαφρέδας, Σβορωνάτων κ.Θεόφραστος Φραγκιάς, Μεταξάτων κ.Αντώνιος Αυγουστάτος, Καραβάδου κ. Ειρήνη Σταματελάτου, Μουσάτων κ.Θεόδωρος Καλλιβωκάς και Βλαχάτων κ.Απόστολος Χαραλαμπάτος.
-Εργαζόμενοι στη ΔΕ Λειβαθούς: κ.Λούκας – Αντώνιος Σιλιβέρδης, κ.Ανδρέας Κουρκουμέλης, κ.Ιωάννης Κοσμάτος και κ. Ευάγγελος Παραμερίτης
-ΔΕΥΑΚ παράρτημα Λειβαθούς: κ.Χαράλαμπος Φωτεινάτος
-Εργαζόμενοι προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι Λειβαθούς: κ.Μελπομένη Αλιβιζάτου, κ.Όλγα Αμβροσιάτου και κ.Λουϊζα Σταματελάτου, η οποία και κέρδισε το φλουρί της πίτας.
Τόσο ο κ.Κεκάτος όσο και ο κ.Κουρκουμέλης ευχαρίστησαν όλους για την παρουσία τους και για την άριστη συνεργασία και διαβίβασαν τις Ευχές του Δημάρχου κ.Αλέξανδρου Παρίση, ο οποίος ήταν εκτός Νησιού και του Δημοτικού Συμβούλου κ.Αντώνη Γεωργόπουλου, που η διαδικασία «περισυλλογής ελαιοκάρπου» δεν του επέτρεψε να παρευρεθεί.
Ευχές απηύθυναν και όλοι οι παρευρισκόμενοι και επιβεβαίωσαν το άριστο κλίμα συνεργασίας τόσο των Αιρετών μεταξύ των ,όσο και όλων των εργαζομένων, όλων των βαθμίδων στο Δήμο.
Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Δημοσιογράφοι : κ.Αθανασία Μαρκάτου και κ.Μιχάλης Ανδρεαδάκης, οι οποίοι κάλυψαν ευγενώς τη σεμνή Εκδήλωση.

kekatos kekatos kekatos kekatos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer