Το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ του Γιώργου Παπανδρέου σας ζητάει να πάτε υπεύθυνα στην κάλπη και να σκεφτείτε ΤΙ θα ψηφίσετε.
Είναι σκέψη και ευθύνη δική σας
Πολιτική
14/01/2015 | 22:53

Αγαπητοί φίλοι και μέλη του πρώην ΠΑΣΟΚ, με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε και να απαντήσουμε στους ΠΡΩΗΝ, όπως οι ίδιοι ονομάστηκαν, οι οποίοι έχουν το θράσος να σας προσκαλούν να ψηφίσετε το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και της Νέας Δημοκρατίας.
Έχουν το θράσος να νομίζουν ακόμη ότι κάποιοι είναι όταν αυτοί οι ΠΡΩΗΝ, όπως υπογράφουν, επί 30 χρόνια έπαιρναν διπλούς μισθούς και συντάξεις και παρουσιαζόταν σαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αγνόησαν και απαξίωσαν το κάθε απλό μέλος του ΠΑΣΟΚ και δεν σεβάστηκαν στη Σοσιαλιστική γραμμή που έδωσε ο Παπανδρέου. Που αν δεν ήταν αυτός, όπως έλεγε ο αείμνηστος Κατσιφάρας, δεν θα τους ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους.
Για να καταλάβετε ΤΙ εκτίμηση είχαν δώσει στο ΠΑΣΟΚ, που τους έκανε προσωπικότητες και τους έδωσε καρέκλες και διπλούς μισθούς, όταν έφυγαν από τις καρέκλες τους, αυτοί οι ΠΡΩΗΝ, που σας ζητούν να πάτε να ψηφίσετε το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, δεν μπορούσαν να δώσουν 10 ευρώ ο καθένας το μήνα για να μην κλείσουν τα γραφεία του Κόμματος. Φυσικά, αφού δεν εισέπρατταν μισθούς, γιατί να βάλουν το χέρι στην τσέπη; Λυπούμαστε για την προσπάθειά τους και χαιρόμαστε που ονόμασαν τους εαυτούς τους ΠΡΩΗΝ, αφού θα παραμείνουν ΠΡΩΗΝ, μια και εκεί θα τους κατατάξουν οι φίλοι και τα μέλη του πρώην ΠΑΣΟΚ.
Το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ του Γιώργου Παπανδρέου σας ζητάει να πάτε υπεύθυνα στην κάλπη και να σκεφτείτε ΤΙ θα ψηφίσετε. Είναι σκέψη και ευθύνη δική σας. Εμείς, ως Προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή θα παλέψουμε για τις αρχές που μας δίδαξε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ
ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer