Μέσω του προγράμματος Ecoformula In Schools του νέου καινοτόμου προγράμματος της εταιρείας Ecoformula SA σε συνεργασία με την εταιρεία ανακύκλωσης Ελαίων Ιonian Recycle
Δωρεάν πετρέλαιο σε σχολεία της Κεφαλονιάς
Κοινωνία
21/01/2013 | 18:08

Η Ecoformula A.E. σας προσκαλεί την Τετάρτη 23-1-2013 και ώρα 5 μ.μ. στην αίθουσα Β2 του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων (ΤΕΙ Ιονίων Νήσων) όπου θα δοθεί συνέντευξη Τύπου και θα γίνει η παρουσίαση “Ecoformula In Schools”, του νέου καινοτόμου προγράμματος της εταιρείας σε συνεργασία με την εταιρεία ανακύκλωσης Ελαίων Ιonian Recycle.

Το Ecoformula In Schools είναι ένας μαθητικός διαγωνισμός που έχει στόχο να ψυχαγωγήσει τους μαθητές δίνοντας τους παράλληλα τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε θέματα όπως η προστασία του περιβάλλοντος, η οδική ασφάλεια, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, οι οικολογικοί τρόποι μεταφορών, τα εναλλακτικά καύσιμα κ.ά.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού γίνεται και ανακύκλωση ελαίων στα σχολεία η οποία θα αποφέρει στις ομάδες του διαγωνισμού και δωρεάν πετρέλαιο στα σχολεία!

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα της Γ.Γ. Νέας Γενιάς, του Δήμου Κεφαλονιάς και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και θα εκτελεστεί σε συνεργασία με το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, το Τεχνικό Επιμελητήριο και το Εμπορικό Επιμελητήριο.

Για την Ecoformula SA
Τραυλός Σταύρος
CEO

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer