Μέσω του προγράμματος Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού του υπουργείου Εργασίας
Δωρεάν διακοπές για 100.000 εργαζόμενους, άνεργους και συνταξιούχους
Τουρισμός
17/05/2014 | 17:51

Δωρεάν διακοπές θα κάνουν φέτος το καλοκαίρι 100.000 εργαζόμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι, μέσω του προγράμματος Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού του υπουργείου Εργασίας.

Η απόφαση έχει υπογραφεί από τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση και το πρόγραμμα Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού θα υλοποιηθεί από την 1η Αυγούστου έως τις 30 Ιουνίου 2015 ενώ θα κοστίσει 10 εκατομμύρια ευρώ.

Το πρόγραμμα θα καλύπτει την διαμονή των δικαιούχων για μία με πέντε διανυκτερεύσεις, ενώ το ύψος της οικονομικής αξίας της επιταγής που αποτελεί την επιδότηση θα είναι ανάλογη με τον τύπο και την κατηγορία του τουριστικού καταλύματος. Η δημόσια πρόσκληση μέσω της οποία θα γίνουν οι αιτήσεις αναμένεται να δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ τις επόμενες μέρες.

Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων θα έχουν οι εργαζόμενοι εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου που έχουν κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος 50 ημέρες ασφάλιση ΙΚΑ, άνεργοι που έχουν λάβει στο ίδιο διάστημα τακτική επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον 2 μήνες ή 50 ημερήσια επιδόματα καθώς και οι άνεργοι εγγεγραμμένοι στο Ειδικό Μητρώο Ανέργων ΑμΕΑ του ΟΑΕΔ.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer