Ο Δήμος πήγε στον Γ.Γ έγγραφο του Υπ. Εσωτερικών κτλ το οποίο διευκρίνιζε τα «ασυμβίβαστα εκλογιμότητας» του νόμου «Καλλικράτης» και έτσι ο Γ.Γ ακύρωσε την προηγούμενη απόφασή του και επανέφερε τον Μ. Αλυσανδράτο στην θέση του Συμπαραστάτη.
Δικαίωση Αλυσανδράτου
Πολιτική
29/04/2011 | 11:52

Του Γεράσιμου Βανδώρου

Ο Μάκης Αλυσανδράτος επανήλθε στα καθήκοντά του μετά από περίπου ένα μήνα.

Εναντίον της απόφασης που τον όριζε στην θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης  είχε προσφύγει ο τέως πρόεδρος του Δ.Σ  Πυλάρου  Σπ. Αλυσανδράτος και η εκλογή του είχε ακυρωθεί  με απόφαση του Γενικού Γραμματέα ( Γ.Γ )   Δ. Ελλάδος- Πελοποννήσου και Ιονίων  Νήσων.

Το παράξενο είναι πως η προσφυγή του Σπ. Αλυσανδράτου είχε απορριφθεί από τον  Γ.Γ  με το σκεπτικό ότι δεν υπήρχε  έννομο  συμφέρον αλλά στην συνέχεια  ο ίδιος ακύρωσε την τοποθέτηση του Μ. Αλυσανδράτου  αυτεπάγγελτα !!

Ο Δήμος πήγε στον Γ.Γ  έγγραφο  του Υπ. Εσωτερικών κτλ το οποίο διευκρίνιζε  τα ‘ασυμβίβαστα  εκλογιμότητας’ του νόμου ‘ Καλλικράτης’ και έτσι ο Γ.Γ  ακύρωσε την προηγούμενη απόφασή του και επανέφερε τον Μ. Αλυσανδράτο στην θέση του Συμπαραστάτη.

Η νέα απόφαση αναρτήθηκε με ΑΔΑ   4ΑΓΜΟΡ1Φ-ΜΧ / 27-4-11.

Όποιος  εξακολουθεί να ισχυρίζεται  πως  ο «Καλλικράτης» βελτιώνει την λειτουργία του κράτους  έχει πάρει  μια μικρή απάντηση

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer