Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, τα στελέχη της Αυτοδιοίκησης όπως και οι αρμόδιοι φορείς του νησιού βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση.
Διαχείριση κρίσης σεισμικών δονήσεων
Πολιτική
28/01/2014 | 07:28

Όπως είναι γνωστό ο τόπος μας  τις τελευταίες μέρες δοκιμάζεται από τα σεισμικά φαινόμενα κάτι που έχει προκαλέσει αναστάτωση , ανησυχία  και ζημιές  στους κατοίκους του. Οι τοπικοί φορείς από την πρώτη στιγμή σε συνεργασία με την κεντρική κυβέρνηση προέβησαν στις απαιτούμενες ενέργειες διαχείρισης της κρίσεως με μεθοδικότητα και ψυχραιμία. Στα πλαίσια αυτά εξασφαλίστηκε η άμεση παρέμβαση του πρωθυπουργού, η έλευση  στο  νησί μας αυθημερόν του Υπουργού Εσωτερικών κ. Ιωάννη Μιχελάκη κι άλλων κορυφαίων κρατικών αξιωματούχων, η ταχύτατη  έναρξη της  καταγραφής των κάθε μορφής ζημιών , η κήρυξη της Κεφαλονιάς σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ,  ο ελλιμενισμός στο νησί μας πλοίων  για φιλοξενία όσων δεν επιθυμούσαν την παραμονή στις οικίες του αυτές τις κρίσιμες μέρες κ.ο.κ.
Η όλη προσπάθεια βρίσκεται φυσικά ακόμα σε εξέλιξη πλην όμως τα  πρώτα αποτελέσματα δείχνουν πως η πατρίδα μας συνολικά και η Κεφαλονιά ειδικότερα έχουν την δυνατότητα να αντιμετωπίζουν με ευρωπαϊκό και τεχνοκρατικό τρόπο κάθε φαινόμενο και πρόκληση. Καλούμε τους δημότες μας να συνεχίσουν την ώριμη αντιμετώπιση των δύσκολων αυτών στιγμών και υπενθυμίζουμε ότι  το νησί μας είναι το πλέον θωρακισμένο στην Ελλάδα απέναντι στα σεισμικά φαινόμενα  κι ότι ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλα τα σχετικά προβλήματα.
Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης ,  τα στελέχη της Αυτοδιοίκησης  όπως και οι αρμόδιοι φορείς του   νησιού βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση  με σχέδιο που προβλέπει αφ΄ ενός την διαχείρισης της κρίσης κι αφ΄ ετέρου την πλήρη αποκατάσταση των πληγέντων .

Από τη χθεσινοβράδινη σύσκεψη στο Δημαρχείο. Διακρίνονται οι Μιχελάκης, Σπύρου, Παρίσης και Λέκκας.

Από τη χθεσινοβράδινη σύσκεψη στο Δημαρχείο. Διακρίνονται οι Μιχελάκης, Σπύρου, Παρίσης και Λέκκας.

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia