Ακόμα και σε παραδοσιακά "πράσινα" κάστρα το κόμμα του Βαγγέλη Βενιζέλου, είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτο
Διαδικασίες διαδοχής ανοίγουν στο ΠΑΣΟΚ!
Πολιτική
18/01/2014 | 18:40

Πραγματικός πανικός επικρατεί στη Χαριλάου Τρικούπη καθώς οι μισές και πλέον δημοσκοπήσεις που έρχονται στα γραφεία του κόμματος, δείχνουν το [ΠΑΣΟΚ εκτός Βουλής, ενώ στις άλλες μισές είναι οριακά πάνω από το 3%.

Ακόμα και σε παραδοσιακά “πράσινα” κάστρα όπως η Β’ Αθηνών, η Β’ Πειραιώς, η Κρήτη, η Δυτική Ελλάδα το κόμμα του Βαγγέλη Βενιζέλου, είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτο.

Την κατάσταση αυτή γνωρίζουν πολύ καλά πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος, που ήδη έχουν αρχίσει τις διαδικασίες διαδοχής του κόμματος, μιλώντας ανοιχτά για την επόμενη μέρα στις συναντήσεις τους.

Οι πληροφορίες λένε μάλιστα πως προσπαθούν να πείσουν τον ίδιο τον Βενιζέλο να ανοίξει τις διαδικασίες, για να μην μπει ξανά το ΠΑΣΟΚ σε μία εσωτερική δίνη που θα του αφήσει μία ακόμη πληγή , που ίσως να είναι και η χαριστική.

Το σίγουρο είναι πως κορυφαία στελέχη του κόμματος το επόμενο διάστημα θα αρχίσουν να μιλάνε ανοιχτά  για νέα ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ.

Την προοπτική αυτή βλέπει με θετικό μάτι και η ΝΔ , που λόγω συγκυβέρνησης δεν θέλει σε αυτή την φάση το ΠΑΣΟΚ να καταρρεύσει και μαθαίνουμε πως σιγοντάρει την αλλαγή φρουράς στην ηγεσία του άλλοτε “εχθρού” της….

benizelos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer