Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη των Νομαρχιακών Συνελεύσεων (ΝΟΣ) και καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής είναι η Δευτέρα 29 Ιουλίου
Διάλογο για τις ΝΟΔΕ ξεκίνησαν στη Ν.Δ.
Πολιτική
19/07/2013 | 11:46

Διάλογο για τη νέα δομή των περιφερειακών οργανώσεων ξεκίνησαν στη Νέα Δημοκρατία, με στόχο να πάρουν το σφυγμό των μελών για το σχεδιασμό του νέου μοντέλου των περιφερειακών οργανώσεων.

Για το σκοπό αυτό δημιούργησαν την ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα dialogos.nd.gr μέσα από την οποία οι συμμετέχοντες μπορούν να απαντήσουν σε μία σειρά ερωτημάτων και να κάνουν τις παρατηρήσεις τους για το νέο μοντέλο διοίκησης της γαλάζιας παράταξης. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη των Νομαρχιακών Συνελεύσεων (ΝΟΣ) και καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής είναι η Δευτέρα 29 Ιουλίου.

Στη κόμμα το τελευταίο διάστημα παρατηρείται κινητικότητα, με το διάλογο για τις περιφερειακές οργανώσεις να αποτελεί το πρώτο βήμα για το άνοιγμα στην κοινωνία που ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς.

Παράλληλα, αυτό που τονίζουν από τη Συγγρού, είναι πως ήρθε η ώρα να ενισχυθεί ουσιαστικά η έννοια του μέλους της Νέας Δημοκρατίας, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στη γνώμη εκείνων που αποτελούν τον πυρήνα της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την Ελλάδα.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer