Τα αιτήματα που θα υποβάλλονται σε φορείς παροχής βοήθειας και στην Πολιτεία να αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα και να εξυπηρετούν πραγματικές ανάγκες
Δημιουργείται Επιτροπή σεισμόπληκτων Κεφαλονιάς
Κοινωνία
15/02/2014 | 17:56

Στις 14/2/2014 στο Ληξούρι, με πρωτοβουλία των σεισμοπλήκτων μελών της Ένωσης Καταναλωτών Κεφαλονιάς κ΄ Ιθάκης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση σεισμοπλήκτων με το Δ.Σ. της Ένωσης.

Στη συνάντηση οι συγκεντρωμένοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν επιτροπή σεισμοπλήκτων Κεφαλονιάς με έδρα το Ληξούρι,και να καλέσουν όλους τους πληγέντες του Νομού
α) να οργανωθούν, για να διεκδικήσουν όσα δικαιούνται.
β) να καταγράψουν από κοινού τις ζημιές που υπέστησαν από το σεισμό.
γ) να δηλώσουν τις τωρινές ανάγκες και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί εξ αιτίας του σεισμού.

Σκοπός αυτών των πρώτων ενεργειών είναι να υπάρξει ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης, ώστε τα αιτήματα που θα υποβάλλονται σε φορείς παροχής βοήθειας και στην Πολιτεία να αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα και να εξυπηρετούν πραγματικές ανάγκες.

Η πρώτη διαπίστωση των παρευρισκομένων είναι ότι η οικονομική ζωή έχει καταρρεύσει, ο κύκλος εργασιών των επιχειρήσεων κινείται σε επίπεδα, τα οποία δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τρέχοντα και πάγια έξοδα και η διαδικασία της αρωγής προς τις σεισμόπληκτες επιχειρήσεις θα καθυστερήσει, με αποτέλεσμα οι επισκευές να αργούν και οι επιχειρηματίες να οδηγούνται σε αδιέξοδο.

Εκ μέρους της Επιτροπής σεισμοπλήκτων Κεφαλονιάς :

Bαγγέλης Γκιόλμας 6944 3144 30

Σπύρος Μπουρμπούλης 6982 3791 53

Άννα Γρηγοροπούλου 6885 6239 08

Πέρσα Μαρκαντωνάτου.

Πρόεδρος  Ενωσης Καταναλωτών Κεφαλονιάς κ’ Ιθάκης

seismos_palikh4

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia