Όσοι βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα και να «πανηγυρίσουν» εις βάρος του Δήμου Κεφαλλονιάς θα γελοιοποιηθούν για μία ακόμη φορά όπως έχει γίνει και στο παρελθόν.
Δήμος: «Παράνομη & καταχρηστική η Τακτική του ΙΚΑ σε σχέση με τον Δήμο Κεφαλονιάς»
Πολιτική
10/09/2015 | 21:26

Σε σχέση με τη σπέκουλα και την παραπληροφόρηση που επιχειρείται εις βάρος του Δήμου Κεφαλλονιάς με αφορμή εκτιμήσεις και απόψεις του ΙΚΑ Κεφαλονιάς για τις συμβάσεις επαγγελματικής δαπάνης, σημειώνουμε τα εξής:
1. Οι συγκεκριμένες συμβάσεις είναι απόλυτα νόμιμες και προβλέπονται ξεκάθαρα από την κείμενη νομοθεσία.
2. Ανάλογες συμβάσεις λαμβάνουν χώρα εδώ και χρόνια σχεδόν από όλους τους Δήμους της χώρας αλλά και γενικά από πλήθος φορέων του δημοσίου
3. Συνολικά οι ερμηνείες και οι αξιολογήσεις του ΙΚΑ Κεφαλονιάς σε σχέση με το Δήμο Κεφαλλονιάς που περιλαμβάνονται στην επίμαχη έκθεση, είναι παράνομες , καταχρηστικές και κινούνται εκτός εννόμου τάξεως όπως σύντομα θα αποδειχθεί μετά βεβαιότητας ενώπιον των αρμοδίων επιτροπών και των αρμοδίων δικαστηρίων, οι δε εμπνευστές και οι εκτελεστές αυτής της απαράδεκτης μεθόδευσης θα καταστούν σύντομα έκθετοι και υπόλογοι.
Επομένως όσοι βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα και να «πανηγυρίσουν» εις βάρος του Δήμου Κεφαλλονιάς θα γελοιοποιηθούν για μία ακόμη φορά όπως έχει γίνει και στο παρελθόν

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer