Σήμερα συστρατέυομαι με την "Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά" και τον υποψήφιο Δήμαρχο Κεφαλονιάς, Θεόφιλο Μιχαλάτο.
Δήλωση υποψηφιότητας Δημήτρη Φιοραβάντε
Πολιτική
26/04/2014 | 12:35

Πάντα ήθελα να είμαι δίπλα στον απλό άνθρωπο και να βοηθώ όπως μπορώ στο πρόβλημά του. Έτσι αποφάσισα να αναμειχθώ με τα κοινά ενεργά στις δημοτικές εκλογές του 2006 για τον Δήμο Σάμης, δίπλα στον δάσκαλο ζωής, φίλο και συνεργάτη Μανώλη Βαλέττα. Από τότε μέχρι σήμερα δεν σταμάτησα να βρίσκομαι πάντα μέσα στην κοινωνία, είτε στα δύσκολα είτε στα εύκολα. Πάντα με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πολίτη και της κοινωνίας συνολικά.

Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήμουν υποψήφιος με τον Αλέξανδρο Παρίση. Εκλέχτηκα πρώτος δημοτικός σύμβουλος στη Σάμη, αλλά δήλωσα την παραίτησή μου από τον Συνδυασμό του Δημάρχου, αντιδρώντας σε αποφάσεις που λαμβάνονταν ενάντια στο κοινό καλό και κυρίως ενάντια στο συμφέρον της Σάμης. Παρέμεινα όμως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, στηρίζοντας αποφάσεις χρήσιμες για το νησί μας.

Σήμερα συστρατέυομαι με τον μόνο άνθρωπο που πιστεύω ότι έχει την ικανότητα, τη θέληση και το ψυχικό σθένος να οδηγήσει την Κεφαλονιά σε πραγματική ανάπτυξη. Συστρατεύομαι με την “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά” και τον υποψήφιο Δήμαρχο Κεφαλονιάς, Θεόφιλο Μιχαλάτο.

Ευχαριστώ πολύ,
Δημήτρης Φιοραβάντες
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer