Να και μια καλή είδηση.. Το e-kefalonia.net επικοινώνησε με τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Παναγιώτη Ζαφειρόπουλο.
Γεννητούρια εγκαινίασαν την νέα πτέρυγα Βεργωτή
Κοινωνία
05/02/2014 | 08:00

Ο πρώτος τοκετός στη νέα πτέρυγα Βεργωτή είναι γεγονός, αφού ένα υγιέστατο αγοράκι γεννήθηκε πριν λίγες ώρες στο Νοσοκομείο Αργοστολίου και έγινε αποδέκτης ενός συμβολικού δώρου από τη διοίκησή του.
Για όσους δεν το γνωρίζουν, η νέα πτέρυγα άνοιξε και, εκτός από το μαιευτικό, από αύριο και το χειρουργικό τμήμα της τίθεται επίσημα σε λειτουργία.
Έτσι, όπως φαίνεται, διαψεύδονται οι Κασσάνδρες που μίλαγαν για ρυθμούς χελώνας και όλα τα συναφή και πλέον η πτέρυγα Βεργωτή μπορεί να υποδέχεται συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Το e-kefalonia.net επικοινώνησε με τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Παναγιώτη Ζαφειρόπουλο, ο οποίος μας επιβεβαίωσε τα παραπάνω και μάλιστα θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια όλο το προσωπικό του νοσοκομείου για την προσπάθεια και το υψηλό αίσθημα καθήκοντος που έχει επιδείξει, ειδικά το τελευταίο διάστημα.
Όσον αφορά στο νοσοκομείο Αργοστολίου, αξίζει να προσθέσουμε πως έχει αρχίσει η προσπάθεια να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους οι νοσηλευτές που είχαν πάρει τρίμηνες αποσπάσεις και δεν επέστρεψαν ποτέ στις θέσεις τους, ενώ έχουν ξεκινήσει και οι διαδικασίες να έρθουν στο νοσοκομείο και έξι σχολικοί φύλακες που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα και να αναλάβουν καθήκοντα όπου υπάρχει έλλειψη.

Τέλος αναμένονται δύο γιατροί στο Νοσοκομείου Αργοστολίου. Το ίδιο ισχύει και για το νοσοκομείο Ληξουρίου.
Σημείωση: Για το νοσοκομείο Ληξουρίου να πούμε ότι έγκυρες πηγές μεταφέρουν πως αύριο ή μεθαύριο θα λειτουργεί κανονικά.

toketos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer