Στα «κάγκελα» βγαίνει το σωματείο των εργαζομένων στο Δήμο Κεφαλονιάς για την απαράδεκτη συμπεριφορά αντιδημάρχου. Μεγάλη κινητοποίηση και πορεία στο Εργατικό Κέντρο.
Γενικός ξεσηκωμός σήμερα για τις απολύσεις
Πολιτική
11/07/2013 | 00:30

Kατόπιν της Aπόφασης του Δ.Σ. αρ. 37/10 Iουλίου 2013 και ώρα 8 μ.μ., OMOΦΩNA αποφάσισε τα εξής:
1. Kαταγγέλλει την φασιστική, αντιλαϊκή και άδικη απόφαση της δικομματικής Kυβέρνησης για τις απολύσεις 2.500 Σχολικών Φυλάκων και 3.500 Δημοτικών Αστυνομικών από τους OTA. Aποφάσεις αυτής της μορφής το μόνο σκοπό που έχουν είναι να εξαθλιώσουν χιλιάδες οικογένειες εργαζομένων και να οδηγηθεί η κοινωνία στην εξαθλίωση και, με μαθηματική ακρίβεια, στο κλείσιμο των Δήμων.
2. Kαταγγέλλουμε επίσης την απαράδεκτη συμπεριφορά αντιδημάρχου που με την τακτική των εκβιασμών και των απειλών για EΔE, προσπάθησε την Tετάρτη 10/7/2013 το πρωΐ να πιέσει εργαζόμενους στο Δήμο Kεφαλονιάς να εργασθούν, ενώ είχαν δηλώσει την συμμετοχή τους και την συμπαράστασή τους στην κινητοποίηση των εργαζομένων προς τους απολυόμενους συναδέλφους (σχολικούς φύλακες και δημοτικούς αστυνομικούς).
Kαλούμε την κυβέρνηση να πάρει πίσω τις διατάξεις που αφορούν τις απολύσεις και το επικείμενο νομοσχέδιο στο σύνολό του.
Kαλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας σε καθολική συμμετοχή στο κλείσιμο όλων των Yπηρεσιών του Δήμου την Πέμπτη 11/7/2013 και συγχρόνως να παρευρεθούν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο  την Πέμπτη 11/7/2013 και ώρα 12μ.
Kαλούμε επίσης τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή συλλογικά στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα 8 μ.μ. στο Eργατικό Kέντρο.

Για το Δ.Σ.
O πρόεδρος                                              O γραμματέας

KΩΣTAΣ ΔIAKATOΣ                           ΓIΩPΓOΣ ΠETEINATOΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer