Μια μορφή εναλλακτικού τουρισμού φαίνεται ότι αναπτύσσεται χρόνο με το χρόνο στο πανέμορφο νησί μας
Γαμήλιος τουρισμός και στην Κεφαλονιά!
Τουρισμός
26/04/2014 | 17:11

Όπως όλοι γνωρίζουμε, μία από τις κορυφαίες μορφές Τουρισμού είναι και ο επονομαζόμενος «Γαμήλιος Τουρισμός».

Είναι βέβαιο ότι αποτελεί κορυφαία ενότητα, γιατί συνδέεται με μια από τις πιο σημαντικές προσωπικές στιγμές στη ζωή κάθε ανθρώπου, αφού αποφασίζει να «ενωθεί» και τυπικά – πολιτικά με το άτομο που συνδέεται, που αγαπά !

Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι η Τελετή του Γάμου είναι μια εξαιρετικά σημαντική Γιορτή, στην οποία συμμετέχουν εκτός του ζευγαριού, οι Οικογένειες, Συγγενείς και Φίλοι τους.

Όταν λοιπόν αποφασίσει κάποιος τη (συνήθως) μοναδική αυτή στιγμή , να την τελέσει στην Κεφαλονιά, σημαίνει ότι :

–        το Νησί το έχει ήδη επισκεφτεί και του αρέσει ιδιαίτερα

–        (λογικά) συνδέεται εφ’όρου ζωής με τον τόπο, αφού αποτελεί σημείο αναφοράς του Γάμου του/της

–        Θα το ξαναεπισκέπτεται σε κάθε επέτειο, ξαναγιορτάζοντας (…εάν τα πράγματα πηγαίνουν όπως τα είχε …φανταστεί !)

–        το Γάμο συνοδεύουν γλέντια, διακοπές και χαρές, που διαρκούν μερικές μέρες

–        από την στιγμή που κάποιος επιλέγει να γίνει η Τελετή εκτός της Πατρίδος του, σημαίνει ότι προέρχεται από υψηλή εισοδηματική τάξη

Όπως μπορεί εύκολα να κατανοήσει κάποιος, η ιδιωτική πρωτοβουλία απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις για τη διαχείριση του «Γαμήλιου Τουρισμού» και στην Τουριστική Επιτροπή έχει συχνά αναπτυχθεί με επιτυχία το θέμα από τους ειδικούς Επαγγελματίες.

Βεβαίως, η Δημοτική Αρχή υποστηρίζει, ενθαρρύνει και προβάλλει «και» αυτή τη δυνατότητα του Νησιού με κάθε τρόπο και δυνατότητα.

Επί του πρακτέου, οι 178 Πολιτικοί Γάμοι που έγιναν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες της Κεφαλονιάς το 2011, έγιναν 204 το 2012 και 241 το 2013.

Η «Ισχυρή Κεφαλονιά» του κ.Αλέξανδρου Παρίση και όλων των Συνεργατών του εντοπίζει έγκαιρα την κάθε εξειδικευμένη μορφή εναλλακτικού Τουρισμού, σέβεται και συνεργάζεται με όλους τους Επαγγελματίες και είναι σε μία διαρκή αναζήτηση για περαιτέρω βελτίωση.

Εμείς τα αποδείξαμε ! Στο χέρι σας η ανάπτυξή τους !

 

Ευάγγελος Κεκάτος

Α/Δήμαρχος Λειβαθούς

(Πολιτισμού – Τουρισμού)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer