Το τηλεοπτικό συνεργείο του γαλλικού ΤF1 έμεινε στην Ελλάδα για μια εβδομάδα και "όργωσε" στις περιοχές της Λευκάδας, του Μεγανησίου αλλά και του Σκορπιού
Γαλλικό ντοκιμαντέρ για τον Σκορπιό που θα παρουσιάσει ο Αλιάγας!
Life
30/08/2014 | 18:08

To χλιδάτο πάρτι της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα στον Σκορπιό, έκανε την χώρα μας και τα όμορφα μέρη της ν’ ακουστούν για ακόμη μια φορά στο εξωτερικό και υπάρχει και συνέχεια…

Σύμφωνα με πληροφορίες το γαλλικό κανάλι ΤF1 ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ με αφορμή το λαμπερό πάρτι της πάμπλουτης Ρωσίδας, που θα μεταδοθεί στην εκπομπή του Νίκου Αλιάγα και της Sandrine Quétier, με τίτλο 50 Minutes Inside.

Το περιεχόμενο του ντοκιμαντέρ:
Το τηλεοπτικό συνεργείο του καναλιού έμεινε στην Ελλάδα για μια εβδομάδα και “όργωσε” στις περιοχές της Λευκάδας, του Μεγανησίου αλλά και του ιδιωτικού νησιού – των Ριμπολόβλεφ πια – Σκορπιού. Το ντοκιμαντέρ επικεντρώνεται στον Σκορπιό και στην οικογένεια Ωνάση από την πρώτη μέρα του γάμου του Αριστοτέλη με την Τζάκι Κένεντι, στην πώληση του ιδιωτικού νησιού στους Ριμπολόβλεφ, στο χλιδάτο πάρτι της Εκατερίνα της 4ης Ιουνίου, στο κατά πόσο έχει γίνει πόλος έλξης των πλουσιών η Λευκάδα μετά τους Ριμπολόβλφ αλλά και στα πολυτελή ακίνητα που είναι προς πώληση και έχουν τεράστια ζήτηση!

Βασικός πρωταγωνιστής του ντοκιμαντέρ και ξεναγός της περιοχής που πάντα προκαλεί ένα μυστήριο, είναι ο Έλληνας Κάπτεν Γιάννης, όπως όλοι αποκαλούν και όπως αναφέρεται στο ντοκιμαντέρ. Ο ίδιος μιλάει σπάνια και είναι από τις λίγες φορές που ακούμε γι’ αυτόν.

Ο Κάπτεν Γιάννης είναι ο μάνατζερ του Σκορπιού και ζει στο ιδιωτικό νησί εδώ και 16 χρόνια! Είναι ο οδηγός των yachts που βρίσκονται στο νησί κι εκτός από τη συναναστροφή του με τους Ριμπολόβλεφ, που πρόσφατα αγόρασαν τον Σκορπιό, έχει συναντήσει και την Αθηνά Ωνάση. Φυσικά γνώριζε πολύ καλά την μητέρα της, Χριστίνα, η οποία μάλιστα βάφτισε και τον γιο του και του έδωσε το όνομα Αλέξανδρος, προς τιμήν του αδερφού της που σκοτώθηκε σε αεροπλανικό δυστύχημα και που θάφτηκε στον Σκορπιό.

Όλες αυτές τις ιστορίες διηγείται ο κάπτεν Γιάννης στο ντοκιμαντέρ και ξεναγεί τη Γαλλίδα δημοσιογράφο Sarah Amrouni και τον cameraman Cedric στα κρυφά μονοπάτια του νησιού και της τριγύρω περιοχής. Στην κάμερα της εκπομπής μιλούν κι άλλοι άνθρωποι που ζουν στο Σκορπιό αλλά και την Λευκάδα.

Το γαλλικό ντοκιμαντέρ θα μπορεί κανείς στην Ελλάδα, να το παρακολουθήσει από το facebook του Book On In Lefkada.

skorpios 2 skorpios1 skorpios3 skorpios23

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer