Μετά από απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ κ. Στέλιου Κονταδάκη αναλαμβάνουν νέα καθήκοντα στην τοπική οργάνωση της ΝΔ δύο δραστήριες γυναίκες.
Γένους θηλυκού οι νέοι υπεύθυνοι στη τοπική ΝΔ της Κεφαλονιάς
Πολιτική
23/02/2017 | 17:18

Μετά από απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ κ. Στέλιου Κονταδάκη αναλαμβάνουν νέα καθήκοντα στην τοπική οργάνωση της ΝΔ δύο δραστήριες γυναίκες. Πρόκειται για την Τζόγια Γρουζή που αναλαμβάνει υπεύθυνη Oργάνωσης του Κόμματος της ΝΔ στο νομό καθώς και για την Γιάννα Κουλουμπή που αναλαμβάνει υπεύθυνη Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ στη Κεφαλονιά.

Η κα Τζόγια Γρουζή

Κουλουμπή στον Σάκη Βούτο: «Ο χρόνος θα μας κρίνει»

Στο Σάκη Βούτο και στον Ionian Galaxy μίλησε σήμερα η νέα Υπεύθυνη Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της τοπικής Ν.Δ. Γιάννα Κουλουμπή. Απαντώντας σε κάποια δηκτικά ανώνυμα σχόλια του διαδικτύου για την μέχρι σήμερα δράση της νέας ΝΟΔΕ τόνισε ότι πρόκειται για κακοπροαίρετη κριτική από “αρρωστημένους” που δεν μπορούν να αποδεχθούν τη νέα κατάσταση. Υπογράμμισε ότι η νέα ΝΟΔΕ παρέλαβε μία δύσκολη κατάσταση χωρίς γραφεία ενώ επεσήμανε ότι θα πρέπει να ασχοληθούμε με τα καθημερινά προβλήματα του πολίτη και όχι με ήσσονος σημασίας ζητήματα.

Σε παλιότερη συνάντηση η Γιάννα Κουλουμπή με τον Αρχιεπίσκοπο

Σε ότι αφορά στην ονοματολογία των υποψηφίων βουλευτών είπε ότι ο καθένας μπορεί να παρουσιάζεται όπως θέλει όμως όλα θα κριθούν την ώρα των εκλογών και θα πρέπει να ακολουθούνται οι σωστές διαδικασίες ώστε να αντιλαμβάνεται ο κόσμος τι γίνεται. Αναφορικά με τις αλλαγές που προωθούνται στην τοπική Ν.Δ. είπε ότι “δεν βιαζόμαστε, έχουν δρομολογηθεί κάποια πράγματα αλλά πάμε σιγά-σιγά”. “Μπορεί να είμαστε νέοι και να ξεκινάμε τώρα κάποιες καταστάσεις αλλά δεν είμαστε ανίκανοι. Κανένας δεν αγαπάει τη Ν.Δ. περισσότερο από εμάς. Ο χρόνος θα μας κρίνει” υπογράμμισε.

Ακολουθεί το ηχητικό από τη σημερινή συνέντευξη του Σάκη βούτου στη νέα υπεύθυνη Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ Γιάννα Κουλουμπή στον Ionian Galaxy.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer