Την Κυριακή 22 Ιουνίου ώρα 20:45 στο ανοικτό θέατρο Πόρου.
Βραδιά Παραδοσιακών Χορών οργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πάστρας ”Το Παλιόκαστρο”
Πολιτισμός
20/06/2014 | 08:42

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πάστρας ”Το Παλιόκαστρο” σας προσκαλεί στην “Βραδιά Παραδοσιακών Χορών” που οργανώνει την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014, ώρα 20:45 στο ανοικτό θέατρο Πόρου.

Συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων:

 

”Πρόννησος” Πόρου , ”Πηνελόπη” Σκάλας, Ελειού ” Ιωάννης Φωκάς” και “Χορίμαβος” Λάρισας .

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

Πολιτιστικός Σύλλογος Χορίαμβος

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χορίαμβος δημιουργήθηκε το 2001 από μια ομάδα κατοίκων της Λάρισας οι οποίοι ασχολούνται, άλλος ερασιτεχνικά, άλλος επαγγελματικά με την μελέτη και διάδοση του ελληνικού λαϊκού- παραδοσιακού πολιτισμού.Εδρεύει στη Λάρισα και στοχεύει στην προώθηση του λαϊκού μας πολιτισμού, είτε μέσω της διδασκαλίας, είτε μέσω παραστάσεων.

Παραδίδονται καθημερινά μαθήματα παραδοσιακού χορού, μουσικής και οργάνων, θεατρικού παιχνιδιού,μοντέρνου χορού,υποκριτικής,εικαστικών, κατασκευής κοσμημάτων, σε ανθρώπους κάθε ηλικίας. Μόνο κριτήριο, η αγάπη για τον πολιτισμό.Ο Χορίαμβος έχει στο ενεργητικό του ένα μεγάλο αριθμό παραστάσεων,συμμετοχών και συνεργασιών με άλλους πολιτιστικούς φορείς. Από τον Οκτώβρη του 2009, η στέγη του μεταφέρθηκε σε ένα πολυχώρο 300τ.μ,με δύο αίθουσες διδασκαλίας,θεατρική σκηνή με εξώστη χωρητικότητας 100 καθιστικών,ευρύχωρα καμαρίνια.Στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, ο πολυχώρος φιλοξένησε ένα πλήθος καλλιτεχνών,μουσικών και θεατρικών ομάδων και στοχεύει στην συνεργασία με όλους όσους αγαπούν την τέχνη και τον πολιτισμό.Τη χρονιά 2011-12 στις δραστηριότητες του χώρου έχουν προστεθεί το μάθημα φωτογραφίας και το Tango Argentino.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer