Σχεδόν έτοιμα είναι τα νέα γραφεία υποδοχής επιβατών και έκδοσης εισιτηρίων της Kefalonian Lines στην Κυλλήνη.
Αυτά είναι τα νέα γραφεία της Kefalonian Lines στην Κυλλήνη
Κοινωνία
07/02/2016 | 11:51

Σχεδόν έτοιμα είναι τα νέα γραφεία υποδοχής επιβατών και έκδοσης εισιτηρίων της Kefalonian Lines στην Κυλλήνη. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε σήμερα, στα νέα γραφεία κυριαρχεί το έντονο μπλε, στο εξωτερικό χώρο, καθώς και ο καλαίσθητος σχεδιασμός, δείγμα της αισθητικής και της κουλτούρας των Κεφαλλονιτών. Η εταιρία τις επόμενες ημέρες θα λειτουργήσει τα νέα γραφεία που είναι σχεδόν αίτημα στα πρότυπα μεγάλων ναυτιλιακών εταιριών.
Όπως μαθαίνουμε, τα σχέδια της εταιρίας δεν σταματούν εδώ. Καλά πληροφορημένες πηγές κάνουν λόγο ότι στον άμεσο σχεδιασμό την εταιρίας είναι και η ολική ανακαίνιση του «Ζάκυνθος Ι» , κυρίως στο μηχανολογικό κομμάτι, στις αίθουσες υποδοχής, τις τουαλέτες αλλά και σε άλλους χώρους. Μάλιστα, για το λόγο αυτό ψάχνουν να νοικιάσουν ένα άλλο καράβι (περίπου για ένα μήνα, ίσως λίγο παραπάνω) όσο το «Ζάκυνθος» θα ανακαινίζεται.
Αξίζει: Στη φιλοσοφία της εταιρίας κυριαρχεί το σκούρο μπλε, κάτι άλλωστε που το είδαμε και στη πρόσφατη αλλαγή χρώματος του «Νήσος Κεφαλονιά».

grafeia_kefalonian_lines grafeia_kefalonian_lines (2) grafeia_kefalonian_lines (3) grafeia_kefalonian_lines (4)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer