Αρχίζει το αργότερο μέχρι αύριο το ταξίδι ελπίδας της Ντένιας, καθώς ξεπεράστηκαν τα εμπόδια που είχαν προκύψει
Αρχίζει το ταξίδι ελπίδας της 28χρονης Ντένιας στη Βοστώνη
Κοινωνία
11/02/2016 | 17:21

Αρχίζει το αργότερο μέχρι αύριο, Παρασκευή, το ταξίδι ελπίδας της 28χρονης Ντένιας Παράσχη στη Βοστώνη, καθώς ξεπεράστηκαν τα εμπόδια που είχαν προκύψει.

Aπομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα κυρίως γραφειοκρατικά και αύριο η 28χρονη κοπέλα, που έχει συγκινήσει όλους τους Έλληνες με το πρόβλημα υγείας της, θα βρίσκεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Βοστώνης.

Αυτή την στιγμή η οικογένεια της Ντένιας έχει στα χέρια της τέσσερις προτάσεις αεροπορικών εταιρειών και τις εξετάζεις όλες, καθώς για να ταξιδέψει η 28χρονη πρέπει να διασφαλιστεί ειδικός χώρος στο αεροπλάνο.

Στην Αμερική έχει γίνει πολύ σοβαρή προετοιμασία από οργανώσεις της Ομογένειας για την υποδοχή της Ντένιας και της οικογένειάς της και σε αυτό έχει συμβάλει ιδιαίτερα η ζακυνθινής καταγωγής και πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Ρόδη Κράτσα.

Στο μεταξύ, πολίτες κάθε ηλικίας συνεχίζουν να προσφέρουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν την Ντένια, σε λογαριασμό που έχει ανοιχτεί στην Εθνική Τράπεζα.

Για το Σαββατοκύριακο έχουν προγραμματιστεί πολλές εκδηλώσεις στη Ζάκυνθο, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα και να δοθούν στην οικογένεια Παράσχη.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer