Δέκα πέντε αδέσποτα σκυλάκια στην ευρύτερη περιοχή του Ληξουρίου τον τελευταίο διάστημα έπεσαν θύματα ανεγκέφαλων ανθρωποειδών που σκορπούν το θάνατο
Αποτροπιασμός στο Ληξούρι
Κοινωνία
17/01/2013 | 18:02

Δέκα πέντε αδέσποτα σκυλάκια στην ευρύτερη περιοχή του Ληξουρίου τον τελευταίο διάστημα έπεσαν θύματα ανεγκέφαλων ανθρωποειδών που σκορπούν το θάνατο και μάλιστα εσχάτως ρίχνουν τα δηλητήρια τους και σε περιφραγμένους χώρους σε οικόσιτα σκυλιά!!!!

Ένα πρόβλημα που στην ουσία το μέγεθος του ήρθε στην επιφάνεια μετά από το δίκαιο ξέσπασμα των φοιτητών ,επαγγελματιών και φιλόζωων στο Ληξούρι, που συγκάλεσαν αγανακτισμένοι έκτακτα, σύσκεψη, στο πρώην Δημαρχείο Ληξουρίου παρουσία του Αντιδημάρχου Παλλικής και του Διοικητή της Αστυνομίας.

Συζητήθηκε  το μέγεθος του προβλήματος και μάλιστα παρουσιάστηκε και μία φόλα που βρέθηκε στο περιφραγμένο χώρο γνωστού ξενοδοχείου ,η οποία ήρθε στα χέρια του συλλόγου και στην συνέχεια παραδόθηκε στη κτηνιατρική υπηρεσία για ανάλυση με την ελπίδα να βρεθεί το δηλητήριο και αν δυνατόν ,άλλα στοιχεία που να μας οδηγήσουν στην αποκάλυψη των δραστών..

Η συνάντηση θα επαναληφτεί την Κυριακή 20/01/2013 στον ίδιο χώρο με σκοπό την οργάνωση δράσεων αναχαίτισης αυτών των δολοφονικών ενεργειών  και τρόπους προσφοράς πρώτων βοηθειών ,άμεσα ,σε τυχόν άλλα παρόμοια κρούσματα.

Ας αντιδράσουμε όλοι μαζί ,ενωμένοι για να αποδείξουμε στη θλιβερή αυτή άρρωστη μειονότητα ότι  σύντομα θα λογοδοτήσουν…

Η παρουσία ΟΛΩΝ μας κρίνεται ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.

Επισυνάπτουμε εικόνες και βίντεο από την συνάντηση, της πάντα πρόθυμης φιλόζωης να βοηθήσει  Αριστέας Χαριτάτου.

 

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

 

Σημείωση e-kefalonia.net:

Σας ενημερώνουμε για τις τρέχοντες εξελίξεις στο θέμα με την φόλα που βρέθηκε στο Ληξούρι. Το αποδεικτικό στοιχείο όπου ευρέθη σε ιδιόκτητο χώρο και συλέκτηκε από την ιδιοκτήτρια παραδόθηκε σήμερα (17/1) στο αρμόδιο Κτηνιατρείο Κεφαλονιάς, όπου θα σταλεί για έλεγχο. Ο αριθμός πρωτ. είναι ο 2695/917/17-1-2013. Αναμένουμε με υπομονή τις απαντήσεις. Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερωθείτε!

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer