Δεν συμφωνεί με την αποδοχή και παραλαβή του χρηματικού υπολοίπου του Δήμου Λειβαθούς. Δεν θα παραστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Αποστάσεις Ρουχωτά από τον Παρίση
Πολιτική
11/04/2011 | 12:01
Επειδή προσωπικοί λόγοι δεν επιτρέπουν τη παρουσία μου στα Δημοτικά Συμβούλια της 11ης Απριλίου 2011, θέλω δημοσίως να ενημερώσω τους συμπολίτες μας ότι δεν συμφωνώ με την αποδοχή και παραλαβή από το Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλλονιάς του ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ χρηματικού υπολοίπου του Δήμου Λειβαθούς ύψους 3.104.077 ευρώ.
Επειδή όμως και ο εισηγητής της πλειοψηφίας κ Δ Πυλαρινός, στην εισήγηση του προς το Δημοτικό Συμβούλιο, προτείνει αυτολεξεί, « Για το Δήμο Λειβαθούς εισηγούμαι να μη γίνει παραλαβή του χρεωστικού ανοίγματος και να περιμένουμε την έκθεση του ελέγχου» αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος για τη στάση μου απέναντι στις μέχρι σήμερα επιλογές του κ Δημάρχου αφού μια από τις σοβαρότερες διαφωνίες μας υπήρξε και στο κορυφαίο αυτό θέμα.
Είναι προφανές ότι μετά την εισήγηση του κ Πυλάρινού ανακύπτουν μερικά ερωτήματα
• Τι θα ψηφίσει η πλειοψηφία?
• Αν ψηφιστεί η πρόταση του κ Πυλαρινού μπορεί ο κ Δήμαρχος να συνεχίσει να συνεργάζεται με τον κ Μιχαλάτο?
• Αν καταψηφιστεί η εισήγηση του κ Πυλαρινού θα τον αποπέμψει?
• Ποια σκοπιμότητα επέβαλε την εισαγωγή του θέματος στο Δημοτικό συμβούλιο σήμερα, ενώ είμαστε υποχρεωμένοι ως Δήμος να έχουμε κλείσει ταμείο από τις 3 Ιανουαρίου 2011, και το πρόβλημα ήταν γνωστό από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2010.
Τέλος, με δεδομένο ότι έχουμε ξεπεράσει κατά τρείς ολόκληρους μήνες μία από τις κρισιμότερες προθεσμίες που έθετε ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, πιστεύω ότι ο χαρακτηρισμός των θεμάτων ως κατεπειγόντων ή υπο πιεστική προθεσμία, θα σταματήσει να προβάλλεται ως δικαιολογία και δεν θα εισάγονται προς ψήφιση από το Δημοτικό Συμβούλιο θέματα με «το κυβικό» όπως συμβαίνει με τα σημερινά θέματα τα οποία ξεπερνούν σε αριθμό τα 30.
 
Βασίλης Ρουχωτάς

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer