Τους προσέφερε εκ μέρους του κ.Παρίση τιμητικές πλακέτες και έντυπο και οπτικό πληροφοριακό υλικό της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου για την Κεφαλονιά
Ανώτατα Στελέχη Κεντρικών Τραπεζών υποδέχθηκε χθες ο Κεκάτος
Τουρισμός
28/05/2014 | 10:19

Με ιδιαίτερη τιμή  ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση,  υποδέχθηκε σήμερα  Τρίτη 27 Μαΐου 2014 στις 09.00 πμ ,στην Αίθουσα Αντίοχου Ευαγγελάτου στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος», τα Μέλη της Ετήσιας Συνάντησης RBPC 2014.

Η RBPC αποτελείται από Ανώτατα Στελέχη των Ευρωπαϊκών Κεντρικών Τραπεζών από Σουηδία, Νορβηγία, Μεγάλη Βρετανία, Βέλγιο, Φινλανδία, Γερμανία, Αυστρία , Ουγγαρία και Ελλάδα και για το 2014 επέλεξαν, με πρωτοβουλία του Τραπεζίτη κ. Αλέξη Καρμίρη, την Κεφαλονιά για την Ετήσια Συνάντησή τους.

Τη Συνάντηση πλαισίωσαν  οι κ.κ.:  Günter and Hildegard Arnberger, Lennart and Åse Bergstedt, Jacques and Lilliane van Droogenbroeck, Peter and Anna Fajmann, Dick and Sally Harper,

Alex and Lesley Jarvis, Jan Erik and Ellen Johansen,

Alexis and Ada Karmiris, Louise Mulder and Jaap Koning,

Herbert and Stefanie Skarke, Wolfgang and Monika Söffner,

Katalin Sandor-Szilagyi, Peter and Hildburg Walter και

Henny van der Wielen.

Κατά τη διάρκεια της Συνάντησης μίλησαν όλοι οι συμμετέχοντες εκπρόσωποι των Ευρωπαϊκών χωρών, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους προς τη Δημοτική Αρχή για την Εκδήλωση Υποδοχής και στη συνέχεια ο κ.Κεκάτος προσέφερε εκ μέρους του κ.Παρίση Τιμητικές Πλακέτες , ως συμβολικό Δώρο στους εκλεκτούς Επισκέπτες και έντυπο και οπτικό πληροφοριακό υλικό της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου για την Κεφαλονιά.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Νησί θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα Μουσεία, Αξιοθέατα και επιλεγμένες Επιχειρήσεις.

 

trapezhtes (2) trapezhtes (3)

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer