40 τόνοι ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων και ιματισμού και 11.500 μερίδες έτοιμου φαγητού, διανεμήθηκαν σε οικογένειες της Παλικής
Ανθρωπιστική βοήθεια από τη Χρυσή Αυγή στους σεισμόπληκτους
Πολιτική
27/03/2014 | 18:00

Η Χρυσή Αυγή, τηρώντας την υπόσχεση που έδωσε στους σεισμόπληκτους κάτοικους της Παλικής, βρέθηκε για δεύτερη φορά κοντά τους, την Τετάρτη 26/3/2014, προσφέροντας το δεύτερο πακέτο ανθρωπιστικής βοήθειας. 40 τόνοι ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων και ιματισμού, 11.500 μερίδες έτοιμου φαγητού, διανεμήθηκαν σε πάνω από 2000 οικογένειες της Παλικής. Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης παραδόθηκαν επίσης από τους συναγωνιστές μας στο γηροκομείο του Ληξουρίου και στο Ορφανοτροφείο Αργοστολίου.

Ευχαριστούμε τους συμπατριώτες Ληξουριώτες για την υποδοχή και αποδοχή που μας επιφύλαξαν και τους υποσχόμαστε ότι τώρα που οι άλλοι εξαφανίζονται γιατί έχουν “προεκλογικές εκστρατείες”, εμείς θα είμαστε δίπλα τους γιατί πολύ απλά συμπάσχουμε μαζί τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής που μέσα στα κελιά της Τιμής σκέφτονται και την Κεφαλονιά κι ένα ακόμα μεγαλύτερο στους συναγωνιστές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, που από το υστέρημά τους συνεχίζουν τις προσφορές τους στο δοκιμαζόμενο λαό της Κεφαλονιάς, την ίδια στιγμή που και οι ίδιοι υποφέρουν από τις απάνθρωπες συνθήκες που επέφεραν στις ζωές μας οι “δημοκράτες” μνημονιακοί πολιτικοί μας.

Κουράγιο και δύναμη σε όλους, σύντομα ξημερώνει η νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia