Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» απαντώντας στο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκο Ανουσάκη.
«Τα προβλήματα του τόπου μας είναι συνεχή και απαιτούν άμεσες ενέργειες»
Πολιτική
11/06/2014 | 13:01

Παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις του κ. Ανουσάκη περί συνέχισης λειτουργίας του Δήμου μέχρι και 31 Αυγούστου 2014, δυστυχώς οι Κεφαλονίτες διαπιστώνουν σε καθημερινή βάση το αντίθετο.
Μετά την παραίτηση του κ. Γαβριελάτου από τη θέση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Σκάλας, ήρθε και αυτή του κ. Ζαπάντη Αποστόλου από το τοπικό συμβούλιο. Μια παραίτηση επακόλουθο της αδιαφορίας και της εγκατάλειψης της περιοχής από την Δημοτική Αρχή.
Η Σκάλα λοιπόν, ένας από τους πιο γνωστούς τουριστικούς προορισμούς του νησιού μας και πόλος έλξης εκατοντάδων τουριστών κάθε χρόνο, είναι πλέον ακυβέρνητο καράβι και οι επαγγελματίες και κάτοικοι της περιοχής καλούνται να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους και μάλιστα ενόψει της τουριστικής περιόδου.
Οι μέρες της νέας δημοτικής θητείας μπορεί να είναι 1.800 αλλά καλό θα ήταν να κοιτάξουμε και τις 80 μέρες που απομένουν μέχρι το τέλος της τωρινής θητείας.
Τα προβλήματα του τόπου μας δεν έχουν ημερομηνία έναρξης. Είναι συνεχή και απαιτούν άμεσες ενέργειες.

Εκ του Γραφείου Τύπου

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer