Η αποστολή θα γίνει δεκτή και θα υποβάλει τα σέβη της, στον συμπατριώτη μας, Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο
Αναχωρεί για Κέρκυρα και Αλβανία η Χορωδία Αργοστολίου
Πολιτισμός
20/10/2016 | 17:12

Αύριο 21.10 , φεύγει η Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου για μια σημαντική , όσο και τιμητική αποστολή σε Κέρκυρα και Αλβανία.

Στην Κέρκυρα θα πάρει μέρος σε Διεθνή Χορωδιακή Συνάντηση ( 22.10 ) , όπου θα εκπροσωπήσει την Κεφαλονιά . Την Συνάντηση διοργανώνει η Χορωδία ΄΄ΦΑΙΑΚΕΣ΄΄ ( που είχε φιλοξενηθεί πέρσι στο νησί μας , στα πλαίσια της 31ης Χορωδιακής Συνάντησης Κεφαλονιάς , από τον Σύλλογό μας ) , και συμμετέχουν άλλες 4 χορωδίες . Την εκδήλωση στηρίζει οικονομικά η Περιφέρεια Ι.Ν.

Από 23 έως 27 Οκτωβρίου η Χορωδία Αργοστολίου με την Μαντολινάτα της , θα έχει την τιμή να συμμετάσχει σε διασυνοριακές εκδηλώσεις πολιτισμού , μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας , που διοργανώνει η Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα , σε Τίρανα και Κορυτσά . Στις εκδηλώσεις θα πάρει μέρος και η γνωστή Χορωδία ΛΥΡΑ , από την Κορυτσά .

Στις 25 Οκτωβρίου η αποστολή θα γίνει δεκτή και θα υποβάλει τα σέβη της, στον συμπατριώτη μας , Αρχιεπίσκοπο Τιράνων , Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας , κκ. Αναστάσιο .

Την αποστολή στην Αλβανία θα ακολουθήσει και ο Περιφερειάρχης Ι.Ν. , κ. Θ. Γαλιατσάτος .

Η Χορωδία και Μαντολινάτα , νοιώθοντας την μεγάλη, όσο και τιμητική ευθύνη της εκπροσώπησης του νησιού , αλλά και της πατρίδας μας , υπό την καθοδήγηση του μαέστρου της Σπ. Θεοτοκάτου , είναι πανέτοιμη καλλιτεχνικά και οργανωτικά , για την αποστολή αυτή .

Αμέσως μετά την επιστροφή μας , θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία του προγράμματος της περιόδου 2016 – 2017 , όπου έχουμε εντάξει και την δημιουργία παιδικών σχημάτων .

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή , και κάνουμε θερμό κάλεσμα γι’ αυτό , να ενταχτούν στα σχήματά μας νέα μέλη , χορωδοί και μουσικοί , από τον Νοέμβριο .

Το ΔΣ.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer