Η Επιτροπή Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Κεφαλονιάς-Ιθάκης χαιρετίζει τα χιλιάδες μέλη, φίλους και φίλες που έδωσαν με επιτυχία αυτόν τον αγώνα.
Ανακοίνωση της Επιτροπής Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ
Πολιτική
06/07/2013 | 13:08

Η Επιτροπή  Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ  Κεφαλονιάς-Ιθάκης χαιρετίζει τις αποφάσεις του 16ου Συνεδρίου της ΟΛΜΕ. Εκτιμά πως βρίσκονται σε πλήρη αντιστοιχία με τις αγωνιστικές διαθέσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των εκπαιδευτικών και συνιστούν ελπιδοφόρο γεγονός για τον κόσμο της εκπαίδευσης, την κοινωνία και το συνδικαλιστικό κίνημα γενικότερα.
Η εντυπωσιακή άνοδος και η πρώτη θέση των Συνεργαζόμενων Κινήσεων της Ριζοσπαστικής  Αριστεράς επιβεβαιώνει, με εμφατικό τρόπο, την αταλάντευτη βούληση των αγωνιζόμενων εκπαιδευτικών να αντισταθούν  αποτελεσματικά στις μνημονιακές επιλογές της δικομματικής κυβέρνησης. Ταυτόχρονα η άνοδος και των υπολοίπων συνδικαλιστικών σχημάτων της Αριστεράς δίνει την δυνατότητα συγκρότησης μιας δυναμικής πλειοψηφίας που θα εγγυάται την μαχητική κατεύθυνση του κλάδου, αποτελώντας παράλληλα σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση της ενότητας στην πράξη, όλων των δυνάμεων της Αριστεράς.
Ιδιαίτερα οξυμένα είναι  τα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία του τόπου μας και απαιτούν λύση.
Η Επιτροπή Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ  Κεφαλονιάς-Ιθάκης χαιρετίζει τα χιλιάδες μέλη, φίλους και φίλες που έδωσαν με επιτυχία αυτόν τον αγώνα. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα στον δρόμο ανατροπής των μνημονιακών πολιτικών. Καλούμε τον εκπαιδευτικό κόσμο και την  κοινωνία,  σε αγωνιστική επαγρύπνηση και συσπείρωση, προκειμένου,
•    να αποτραπούν τα σχέδια για την κατάργηση της δημόσιας δωρεάν Παιδείας,
•    να υψώσουμε τείχος αποτροπής απέναντι στις απολύσεις μονίμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών,
•    να προστατέψουμε τους εκπαιδευτικούς από την εργασιακή και κοινωνική απαξίωση.
Καλούμε σε ένα διαρκή αγώνα για την συντριβή του μνημονιακού αυταρχισμού, για μια κυβέρνηση της Αριστεράς που θα θέσει στο επίκεντρο τις δυνάμεις της εργασίας, για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας, την ανόρθωση της κοινωνίας και το άνοιγμα του δρόμου προς τη σοσιαλιστική προοπτική.
6/7/2013

Επιτροπή  Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ  Κεφαλονιάς-Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer