Η αγωνιστική δράση για Εφήβους, Παίδες, Μίνι και Προμίνι
Αναβλήθηκε ο αγώνας του ΑΣΚ λόγω της απεργίας στα πλοία
Αθλητισμός
02/12/2016 | 13:07

Αναβλήθηκε ο αγώνας του ανδρικού τμήματος του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο κλειστό της Αλεξιώτισσας, κόντρα στην ομάδα Νέοι Έσπερος ΑΟΠΑ για την 9η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑ-Η, λόγω της 48ωρης απεργίας που υπάρχει  στα πλοία.

Ως εκ τούτου, αγωνιστική δραστηριότητα για τα τμήματα του ΑΣΚ θα έχουμε και πάλι (αν φυσικά λήξει η απεργία) την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, οπότε το παιδικό τμήμα της ομάδας μας θα αγωνιστεί στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» στο Αργοστόλι (12.30) κόντρα στον Κόροιβο, στο πλαίσιο της β’ φάσης του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η.

Αμέσως μετά την σκυτάλη θα πάρουν οι Έφηβοι του ΑΣΚ, οι οποίοι στο ίδιο γήπεδο, θα αντιμετωπίσουν στις (14.00) την Αχαγιά στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της β’ φάσης του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η.

Αγώνες έχουν και οι μικρότεροι αθλητές του Συλλόγου μας, καθώς το Σάββατο 3  Δεκεμβρίου,  τα τμήματα Μίνι και Προμίνι του ΑΣΚ  θα αντιμετωπίσουν στις 11.30 και 12.30 στο Αργοστόλι, τα αντίστοιχα τμήματα του ΝΕΟΛ.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer