Η Αμαλία Αρσένη αποφάσισε να γίνει ηθοποιός μόλις στα επτά της χρόνια. Η μητέρα της, της μιλούσε για την γιαγιά της, ενώ στο σπίτι συζητούσαν πολύ για τέχνη
Αμαλία Αρσένη: «Είμαστε μια οικογένεια που συζητάμε ανοιχτά τα πάντα»
Κοινωνία
21/10/2014 | 16:31

Η Αμαλία Αρσένη αποφάσισε να γίνει ηθοποιός μόλις στα επτά της χρόνια. Η μητέρα της της μιλούσε για την γιαγιά της, ενώ στο σπίτι συζητούσαν πολύ για τέχνη.

«Οι γονείς μου είναι εξαιρετικά προοδευτικοί άνθρωποι και επομένως ήθελαν να κάνω πάντα αυτό που επιθυμούσα και με ευχαριστούσε. Η απόφαση να γίνω ηθοποιός όχι μόνο δεν προκάλεσε αντιδράσεις, αλλά αντιθέτως τους ευχαρίστησε κιόλας» τόνισε στο Πρώτο Θέμα. Το επώνυμό της της άνοιξε πόρτες; «Δεν μπορώ να πω εάν το επώνυμο από μόνο του είναι ικανό να ανοίξει ή να κλείσει πόρτες. Νομίζω ότι μπορεί να δημιουργεί μια πρώτη αίσθηση, από εκεί και πέρα όμως μετράει το τι έχεις να καταθέσεις ο ίδιος ως καλλιτέχνης στον χώρο.» Οι γονείς της, της ασκούν κριτική; «Θα ανταλλάξουμε απόψεις για το έργο και τον τρόπο παιξίματος. Είμαστε μια οικογένεια που συζητάμε ανοιχτά τα πάντα. Αυτό ισχύει και για τις δυο πλευρές. Όταν οι γονείς μου είχαν υπουργικά πόστα τους μετέφερα εγώ την άποψη των νέων, την ματιά μιας άλλης γενιάς την οποία άκουγαν μάλιστα με μεγάλη προσοχή».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer